Gvardiola niže hvalospjeve: Sterling je izuzetan, ima nevjerovatne fizikalije

Sterling je ove sezone postigao 16 golova u 17 utakmica za klub i reprezentaciju Engleske
1017 pregleda 0 komentar(a)
Sterling postiže pogodak, Foto: Reuters
Sterling postiže pogodak, Foto: Reuters

Trener Mančester sitija Pep Gvardiola pohvalio je svog fudbalera Rahima Sterlinga, koji je sinoć za 11 minuta postigao tri gola u utakmici protiv Atalante u Ligi šampiona.

Siti je sinoć na svom terenu pobijedio Atalantu sa 5:1, u trećem kolu Lige šampiona i ostvario treću pobjedu u Grupi C. Italijanski tim poveo je golom Ruslana Malinovskija iz penala, poslije toga dvostruki strijelac bio je Serhio Aguero, a Sterling je između 58. i 69. minuta postigao tri gola.

"Sve čestitke. On je momak sa nevjerovatnom 'fizikalijom', mnogo je jak. Dan posle utakmice, on može da igra još jedan meč. Nevjerovatno se oporavlja. Može da igra na obje strane terena, brz je i mnogo nam pomaže u odbrani. On je izuzetan igrač", rekao je Gvardiola, prenio je BBC.

Sterling je ove sezone postigao 16 golova u 17 utakmica za klub i reprezentaciju Engleske.

Fudbaler Sitija Rodri je prije poluvremena zbog povrede napustio teren, a engleski tim utakmicu je završio sa desetoricom, pošto je Fil Foden za sedam minuta dobio dva žuta kartona.

"Za Fila je važno kako je igrao, a ne crveni karton. Igrao je na visokom nivou, on je nevjerovatan igrač", naveo je Gvardiola.

U četvrtom kolu Siti će igrati u Bergamu protiv Atalante.

Bonus video: