Miroslav Đukić bijesan zbog "dripačkih i džukačkih" natpisa u medijima

Mediji su prenosili da Đukić više neće biti trener poslije poraza od Radničkog u Nišu, poslije koga Partizan u Super ligi zaostaje 14 bodova za vodećom Crvenom zvezdom
4 komentar(a)
Miroslav Đukić, Foto: Reuters
Miroslav Đukić, Foto: Reuters
Ažurirano: 06.03.2018. 16:03h

Trener Partizana Miroslav Đukić rekao je danas da ne vidi zašto bi dao ostavku, a pojedine medijske natpise nazivao je "džukačkim i dripačkim".

"Ne vidim zašto bih davao ostavku. Sposoban sam da sa ekipom izađem iz ovih problema, radim na tome. U fudbalu ponekad stvari ne zavise od vas, postoje oni koji to mjere. Pošteno radim svoj posao i tako ću ga raditi do posljednjeg dana", rekao je Djukić na konferenciji za novinare.

Mediji su prenosili da Đukić više neće biti trener poslije poraza od Radničkog u Nišu, poslije koga Partizan u Super ligi zaostaje 14 bodova za vodećom Crvenom zvezdom.

Đukić je naveo da nije razgovarao ni sa kim iz uprave kluba i da niko od njega nije tražio da podnese ostavku.

On je naveo da je uprava vjerovatno pričala s drugim trenerima, ali da su to "normalne stvar", jer je cijeli život u fudbalu i zna kako fudbal funkcioniše.

Takođe, istakao je da pisanja u medijima "nisu istinita" vezano za to da je klauzula u slučaju otkaza 600.000 eura i koristio je pogrdne reči.

"Mnoge stvari što se protežu po novinama nisu istinite, nevjerovatne su. Namješteno da ljudi idu po mene, u državi gdje je plata 300 eura, nekome zalijepite da treba da ga isplate 600.000. To je bezobrazno, da ne kažem džukački, dripački. To je laž, nevjerovatne stvari. Taj koji je to napisao je prevarant", kazao je Đukić i dodao da ne čita tekstove, već samo naslove.

On je naveo da će se pozdraviti sa svima kada bude odlazio iz Partizana.

"Nisam rodjen u sunačnoj Valensiji, rodjen sam u j***nom Štitaru, dripac sam kao i vi. Odrastao sam na zemljanom putu, nismo imali asfalt, televizor i struju. Ne bojim se nikoga, ni da kažem istinu i pogledam u oči", rekao je Đukić obraćajući se novinarima.

Novinari su ga na kraju konferencije pitali da li mu je krivo zbog ružnih riječi koje je izgovorio.

"Ponekad morate da se branite. Pokušavam u suštini da budem umjeren, tražim poštovanje. Ne želim nikoga da uvrijedim, ali kada vidim da neko ide po mene, postajem zvijer, kao i ti što me napadaju, branim se rukama, nogama, noktima. Ne mogu da dozvolim da neki dripac kaže nešto što nije istina. Tražiš moju smjenu zato što sam izgubio. Imaš pravo, ali ne mogu da dozvolim da kažeš nešto što nije tačno, što je tendenciozno i ide ciljano", rekao je Đukić.

Bonus video: