MALO JE REĆI IZNENAĐENJE

Šokantna odluka čelnika Budućnosti: Branko Brnović više nije trener

"Plavi" su lideri na tabeli, u seriji su od četiri pobjede u prvenstvu, u posljednjih sedam mečeva, računajući i Kup, u kome su došli do četvrtfinala, ostvarili su pet trijumfa i dva remija
22233 pregleda 28 komentar(a)
Branko Brnović, Foto: Savo PRELEVIC
Branko Brnović, Foto: Savo PRELEVIC
Ažurirano: 28.10.2019. 17:37h

Branko Brnović više nije trener fudbalera Budućnosti, saznaju "Vijesti".

Šokantna vijest i nevjerovatna odluka čelnika kluba da se rastanu sa trenerom u trenutku kada je Budućnost u dobrom ritmu i u seriji dobrih rezultata.

"Plavi" su lideri na tabeli, imaju niz od četiri pobjede u prvenstvu, u posljednjih sedam mečeva, računajući i Kup, u kome su došli do četvrtfinala, ostvarili su pet trijumfa i dva remija.

Odluka je još čudnija, jer je Brnović, po dolasku nove uprave i predsjednika Veselina Mijača, dobio punu podršku da nastavi posao, a u tom trenutku Budućnost je bila druga na tabeli, a trener pod suspenzijom od osam mečeva, zbog isključenja na utakmici sa Sutjeskom.

Nestvarno je da trener, ako čelnici kluba nemaju povjerenje u njega, nije smijenjen tada, već u najboljem momentu sezone.

Očigledno je u pitanju bila lažna podrška i odnos kakav Brnović, kao jedna od najvećih klupskih legendi, nije zaslužio ni u kom slučaju.