Murinjo zainteresovan za klupu Arsenala?

Murinjo, koji nakon otkaza u Mančester Junajtedu prošle godine, i dalje nema klub voljan je da se vrati trenerskom poslu
1427 pregleda 1 komentar(a)
Žoze Murinjo, Foto: Beta/AP
Žoze Murinjo, Foto: Beta/AP

Ukoliko Unaj Emeri dobije otkaz, Žoze Murinjo je zainteresovan da sjedne na čelo klupe Arsenala, prenosi ESPN.

Sadašnji trener Arsenala Unaj Emeri se nalazi pod velikim pritiskom usled serije loših rezultata "tobdžija". Atmfosferu u timu dodatno je pokvario sada već bivši kapiten Arsenala Granit Džaka koji se nedolično ponašao u utakmici sa Kristal Palasom prethodnog vikenda.

Murinjo, koji nakon otkaza u Mančester Junajtedu prošle godine, i dalje nema klub voljan je da se vrati trenerskom poslu. Spekulisalo se da će se 56-godišnji Portugalac vratiti u Real Madridu, ali izgleda da je sada najbliži Arsenalu, koji bi bio njegov treći klub u Engleskoj.

On je prethodnog četvrtka prisustvovao utakmici Lige evrope između Arsenala i Viktorije Gimaraeš, koju je londonski tim uz mnogo muke dobio 3:2.

U prvoj sezoni, nakon odlaska Arsena Vengera, Arsenal je pod vođstvom Emerija zauzeo petu poziciju i tako ostao bez Lige šampione.

Ove sezone nakon deset odigranih kola su na istoj poziciji i kasne četiri boda za Čelzijem i Lesterom koji su ispred njih.

Bonus video: