Sportski direktor o novom treneru Budućnosti: Svi ćete biti impresionirani, garantujem vam

Tajming zavisi od obaveza u njegovom trenutnom klubu – švedskom drugoligašu Sirijanski, koju u nedjelju očekuje posljednji meč u prvenstvu, a samo splet okolnosti spasiće je ispadanja i uvesti u plej-of za opstanak
4492 pregleda 10 komentar(a)
Mladen Milinković, Foto: Lt.se
Mladen Milinković, Foto: Lt.se
Ažurirano: 01.11.2019. 14:46h

Zvezdan Milošević promovisao je Mladena Milinkovića u novog trenera fudbalera Budućnosti.

Milinković dolazi iz Švedske, pitanje je samo da li naredne nedjelje ili za 15-ak dana.

Tajming zavisi od obaveza u njegovom trenutnom klubu – švedskom drugoligašu Sirijanski, koju u nedjelju očekuje posljednji meč u prvenstvu, a samo splet okolnosti spasiće je ispadanja i uvesti u plej-of za opstanak.

“Ja mogu da dovedem ljude za koje mogu da garantujem da su pravi ljudi, treneri i osobe koji nam odgovaraju za saradnju. Mladen Milinković, bez obzira odakle dolazi i gdje je bio, trener je 20 godina. Niti ima kumove, rođake, stričeve... koji ga guraju, on se cijelog života bori, kao što se ja borim. Smatram da može da zadovolji, prije svega moje, a onda i svih drugih i da ostvari sve ambicije kluba. Poznajem ga dobro, mogu da garantujem za njega”, rekao je Miliošević.

On je rekao da je mogao da dovede zvučnije ime, ali...

“Ne znam kakav bi bio za saradnju, kakva mu je fudbalska vizija, a Mladen se uklapa u našu. Kakvo god ovo zvučalo, možda ja znam, možda ne znam – ali dolazi odličan čovjek i odličan trener. Svi će biti impresionirani, to garantujem”, rekao je Milošević.

Bonus video: