Totenhem na "Marakani", Milojević: Da pišemo novu istoriju

Zvezda će sjutra od 21 sat na stadionu "Rajko Mitić" igrati protiv Totenhema u četvrtom kolu Grupe B Lige šampiona
1218 pregleda 0 komentar(a)
Vladan Milojević, Foto: Reuters
Vladan Milojević, Foto: Reuters

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je danas da ne želi da poredi predstojeću utakmicu protiv Totenhema sa onom od prošle sezone sa Liverpulom i istakao da mu je najbitnije da njegovi fudbaleri daju sve od sebe.

"Igraćemo protiv velikog i ozbiljnog protivnika. Sve što je bilo juče će ostati zabilježeno u istoriji, a mi ćemo se truditi da pišemo novu istoriju, to je najbitnije u fudbalu i životu. Vjerujem da možemo da napravimo dosta dobrih stvari. Nisam neko ko obećava. Nema potrebe da se pravi poređenje sa bilo čim. Bitno mi je da igrači budu spremni i daju sve od sebe", rekao je Milojević na konferenciji za novinare.

Zvezda će sjutra od 21 sat na stadionu "Rajko Mitić" igrati protiv Totenhema u četvrtom kolu Grupe B Lige šampiona.

Milojević je naveo da je njegova ekipa izvukla pouke iz prve utakmice sa Totenhemom koja je u Londonu izgubljena rezultatom 5:0.

"Možete mnogo toga da naučite iz takvih utakmica jer nemamo mnogo prilika da ih igramo u srpskom prvenstvu. Mislim da će biti sasvim drugačija utakmica. Vidjećete šta smo spremili za sjutra. Ima mnogo segmenata na koje moramo da obratimo pažnju i ne smijemo da dozvolimo neke stvari koje smo radili u Londonu", kazao je Milojević.

Totenhem je, po njegovim riječima, uz Bajern Minhen favorit da prođe grupu.

"Mislim da ćemo se predstaviti u najboljem svijetlu, igrači treba da pokažu najbolje što znaju. Da igramo muški i budemo oni koji smo bili svih ovih godina na našoj Marakani", rekao je trener Zvezde.

Kako je rekao, činjenica je da je Zvezda sasvim drugačija ekipa kada igra kod kuće pred punim stadionom.

"Uz toliku količinu energije, nije lako nijednoj ekipi u Beogradu, bez obzira na to kako se ona zvala. Totenhem je upoznat sa time", istakao je Milojević.

Engleski novinari su ga pitali šta navijači Totenhema mogu da očekuju u Beogradu, na šta je Milojević odgovorio da će se osjećati "apsolutno bezbjedno".

Bonus video: