Peković odabrao omladince za kvalifikacioni turnir

"Na startu kvalifikacionog turnira igramo sa Bugarskom, biće to najvažnija utakmica na turniru i od nje dosta očekujemo", kaže selektor U19 selekcije
775 pregleda 0 komentar(a)
Omladinci nisu bez ambicija, Foto: FSCG
Omladinci nisu bez ambicija, Foto: FSCG

Selektor omladinske fudbalske reprezentacije Crne Gore Milorad Peković saopštio je spisak igrača za turnir preliminarne runde kvalifikacija za Evropsko prvenstvo koji se od srijede do 19. novembra održava u Turskoj.

Rivali našoj selekciji su domaćin, Bugarska i Jermenija.

„Za ovo smo se spremali maltene čitave godine. Na startu kvalifikacionog turnira igramo sa Bugarskom, biće to najvažnija utakmica na turniru i od nje dosta očekujemo. Sa Bugarima ćemo se boriti za vrh tabele, radi se o ekipi sličnog kvaliteta kao mi. Imaju dosta aduta, ali vidjeli smo i neke mane u njihovoj igri, potrudićemo se da ih iskoristimo”, rekao je selektor Milorad Peković.

Crna Gora i Bugarska igraju u srijedu od 11 časova, drugi rival Pekovićevim izabranicima je Turska (subota), a posljednji Jermenija (utorak).

Na spisku su - golmani: Lazar Baltić (Budućnost), Sergej Joksimović (OFK Titograd); Odbrana: Mirko Milikić, Andrej Pupović (Crvena zvezda), Abdel Osmanović (Budućnost), Luka Babić (Sutjeska), Matija Drinčić (Iskra), Matija Račić (Kom); Vezni red: Veljko Radenović (Kom), Nikola Janjić, Balša Dubljević (Sutjeska), Miloš Milović (Grbalj), Omar Sijarić (Hidenhajm), Milan Vukotić (Iskra), Ognjen Gašević (OFK Titograd), Luka Todorović (Voždovac), Nikša Vujanović (Partizan); Napad: Ivan Bojović (Budućnost), Marko Mrvaljević (Budućnost), Ivan Vukčević (Zeta).

Bonus video: