Klop o meču sa Portom: To nije utakmica za odmaranje, vidjećemo ko će na teren

Prvi strateg kluba sa Enfilda istakao je i da utakmica sa Junajtedom ne smije da ima prioritet nad Portom u ovom trenutku
0 komentar(a)
Jirgen Klop, Foto: Reuters
Jirgen Klop, Foto: Reuters
Ažurirano: 05.03.2018. 10:37h

Menadžer Liverpula Jirgen Klop očekuje da Porto pruži snažan otpor njegovoj ekipi u revanš meču osmine finala Lige šampiona.

Liverpul je slavio sa 5:0 u prvoj utakmici protiv Portugalaca, a s obzirom na to da će se Redsi u narednom kolu Premijer lige sastati sa Mančester Junajtedom, očekivalo bi se da će Jirgen Klop iskoristiti priliku da odmori igrače poput Salaha, Firmina ili Manea... Ali Njemac ima drugi plan.

"To nije utakmica za odmaranje. Vidjećemo ko će na teren", kazao je Klop i dodao;

"Nijesam još razmišljao o postavi, ali oni su pobijedili u svim utakmicama otkako smo se sastali. Sada su u velikoj prednosti u odnosu na Sporting. Vjerujem da će pokušati da nam uzvrate. Portugalci su, ponosni su. Ako iko misli da će doći sa bijelom zastavom, bez najboljih igrača, taj griješi... Liga šampiona je, cijeli svijet gleda. Ni na tren nijesam pomislio da odmorim nekog."

Prvi strateg kluba sa Enfilda istakao je i da utakmica sa Junajtedom ne smije da ima prioritet nad Portom u ovom trenutku.

"Ne možemo da promijenimo raspored. Mi smo izazivači. Možda nijesmo bili najbolji prethodnih godina u probijanju i nijesmo imali Kristijana Ronalda koji će da postigne gol, dok odbrana odmara. Mi moramo da budemo dobri u svim segmentima i na tome radimo."

Revanš u Liverpulu na programu je u utorak.

Bonus video: