Vlašić evrogolom pokvario Grofov povratak

Grof se vratio na klupu da gleda spektakularnu akciju i gol hrvatskih reprezentativaca
2591 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 24.11.2019. 22:08h

Krila Sovjetov poražena su na gostovanju favoriztovanom CSKA u 17. kolu ruske Premiejr lige 1:0.

Krila, kojima se nakon tri meča suspenzije na klupu vratio trener Miodrag - Grof Božović primila su gol u momentima svoje bolje igre, ali kakav...

Hrvatski tandem, reprezentativaca u dresu "armejaca" su izvela akciju za špice. Mladi hrvatski reprezentativac Kristijan bistrović je driblingom na sredini izbacio trojicu igrača i stvori prostor za Nikolu Vlašića, koji je sa 30 metara raspalio a lopta nesvakidašnjom trajektorijom je završila ispod prečke nemoćnog kapitena gostiju Rižikova u 75. minutu.

Krila su se u prvom poluvremenu opredijelila na odbranu a u drugom su od starta žestoko krenula da iznenade favorita, kojeg su dobili u prvom međusobnom duelu u Samari 2:0.

Ipak, Igor Akinfejev je doalkzao d anije za staro gvožđe fenomenalnom odbranom Soboljevu, a potom je iamo još par sjajnih intervencija, pa su CSKA sad atreća sa 33 boda, šest manje do lidera Zenita.

Krila su na 12. mjestu, ali sa 18 bodova, bod iznad zone ispadanja i slijedi im borba za opstanak. Jedino što može da raduje Krila je činjenica da su izišla iz teškog rasporeda i poraza od Zenita, Spartaka i sada CSKA.

Meč sa CSKA počeo je prvim udarcem majke napadača domaćih Ćalova, ai na taj način je obilježen Dan majki u velikom moskovskom klubu.

Bonus video: