Flik: Želimo pobjedu protiv Crvene zvezde, jedva čekamo utakmicu

Utakmica Crvena zvezda - Bajern Minhen će početi sjutra u 21.00 na stadionu "Rajko Mitić"
1499 pregleda 0 komentar(a)
Flik, Foto: Twitter
Flik, Foto: Twitter

Trener fudbalskog kluba Bajern Minhen Hans Diter Flik rekao je danas da želi pobjedu protiv Crvene zvezde u Beogradu baš zbog atmosfere na njenom stadionu.

"Posebno želimo pobjedu na ovom stadionu, pred ovakvom atmosferom, protiv domaćinske ekipe kao što je Zvezda, koja je ovde pobijeđivala velike klubove. Veoma je važno da pobijedimo i završimo kao prvi u grupi", rekao je Flik na konferenciji za novinare u Beogradu.

Bajern Minhen će sjutra igrati protiv Crvene zvezde u petom kolu Grupe B Lige šampiona.

Flik je posebno govorio o atmosferi na stadionu "Rajko Mitić".

"Atmosfera na ovom stadionu je nešto posebno. Pokazali smo ekipi šta može da očekuje u Beogradu. Jedva čekam, radoznao sam da vidim atmosferu i svi jedva čekaju utakmicu da je osjete jer ona našeg protivnika čini još težim", kazao je Flik.

Novinari su sadašnjeg trenera njemačkog kluba pitali za 1991. godinu i legendarnu pobjedu Zvezde u dvomeču sa Bajernom u polufinalu Kupa šampiona.

Flik je tada bio igrač i godinu dana prije te utakmice otišao je iz Bajerna u Keln.

"Tada sam otišao u Keln, ali to je bilo odavno. Ne mogu toliko da se sjetim šta se tačno događalo, ali su reakcije u nemačkoj javnosti bile i te kako upečatljive. To je bio veliki podvig Crvene zvezde", rekao je Flik.

On je postavljen kao privremeno rješenje na mestu trenera Bajerna umjesto smenjenog Nika Kovača, a istakao je da uživa u trenutnoj situaciji.

Utakmica Crvena zvezda - Bajern Minhen će početi sjutra u 21.00 na stadionu "Rajko Mitić".

Bonus video: