Simeone: Mesi je razlika, da igra u Atletiku mi bismo dobili 1:0

"Da Mesi nosi dres Atletika, mi bismo dobili ovaj meč 1:0. On je čovjek koji odlučuje u korist Barselone", kazao je Simeone
0 komentar(a)
leo mesi, Foto: Reuters
leo mesi, Foto: Reuters
Ažurirano: 04.03.2018. 21:22h

Leo Mesi je i u derbiju Primere pokazao da je čudesan igrač, riješio je meč sa Atletikom (1:0), briljantnim golom iz slobodnog udarcam i Barselonu odveo na osam bodova prednosti na vrhu tabele.

Argentinac je fudbaler, koji odavno pravi razliku, a to je danas slikovito opisao Dijego Simeone.

"Da Mesi nosi dres Atletika, mi bismo dobili ovaj meč 1:0. On je čovjek koji odlučuje u korist Barselone", kazao je Simeone.

"Utakmica je bila prilično izjednačena, mi smo dali što smo mogli. Rekao sam i prije meča da mi pokušavamo da nemoguće učinimo mogućim, kao što smo uradili 2014. godine, ali smo svjesni koliko je to teško".

Simeone je ponovio da "Ernesto Valverde radi izuzetan posao u Barseloni", a trener katalonskog kluba istakao da je njegov tim sada blizu cilja.

"Nije gotovo, ali imamo realne šanse. Ponosan sam na svoj tim i način na koji su riješili ovaj komplikovan meč. Igrali smo protiv tima sjajne defanzivne postavke i znali smo da jedna lopta može da odluči. To što Simeone radi je primjer za sve kako se stvara veliki tim ", uzvratio je Valverde na komplimente.

Na pitanje da prokomentariše Simeonevu opasku šta bi bilo da Mesi igra u Atletiku, Valverde je odgovorio:

"Ne znam šta bi bilo, niti želim da razmišljam o tome. O njemu mogu samo još jednom da kažem da je igrač sa druge planete i da smo ponosni što je sa nama".

Bonus video: