Natho pred AZ Alkmar: U ovom trenutku su bolji od Mančester junajteda

"U fudbalu je nekada odbrana najvažnija i mi moramo da zaustavimo njihove napadače. U svemu tome moramo i da damo gol i pobijedimo", naveo je izraelski fudbaler
1324 pregleda 0 komentar(a)
Natho, Foto: FK Partizan
Natho, Foto: FK Partizan

Fudbaler Partizana Bibras Natho rekao je danas da njegovu ekipu čeka veoma teška utakmica u Holandiji, ali da vjeruje u dobar rezultat protiv AZ Alkmara, u petom kolu Lige Evropa.

"Očekuje nas izuzetno važna utakmica sa timom za koji čak mogu da kažem da je u ovom trenutku bolji od Mančester junajteda. Ono što nam ne ide na ruku je činjenica da smo svjesni da moramo da pobijedimo takvu ekipu da bismo imali šanse da se plasiramo u drugi dio takmičenja. Ipak, vjerujemo i nadamo se", rekao je Natho za klupski sajt.

Fudbaleri Partizana igraju u četvrtak od 18.55 u Hagu protiv AZ Alkmara, utakmicu petog kola Grupe L u Ligi Evrope.

"Jasno je da moramo da pokažemo sve kvalitete koje posjedujemo kao tim i uz to da budemo na najvišem nivou, jer je apsolutno jasno kakve pojedince i ekipu ima AZ Alkmar. Moramo podjednako da obratimo pažnju i na ofanzivne igrače, ali i na našu odbranu. Oba segmenta su važna i bez njih nema kompletne utakmice. U fudbalu je nekada odbrana najvažnija i mi moramo da zaustavimo njihove napadače. U svemu tome moramo i da damo gol i pobijedimo", naveo je izraelski fudbaler.

Partizan je u Beogradu odigrao neriješeno 2:2 sa AZ Alkmarom u prvom kolu u septembru.

"Za nas je situacija jasna i teška da bismo obezbijedili proljeće u Evropi, moramo da pobijedimo obje utakmice. Sada o propuštenim šansama u Beogradu i rezultatu 2:2, igračem manje i isto takvom utakmicom sa Junajtedom koju smo mogli da pobijedimo ne vrijedi da govorimo jer ništa ne možemo da promijenimo. Biće izuzetno teško, ali se borimo do kraja", rekao je Natho.

U drugoj utakmici u toj grupi Astana će u četvrtak od 16.50 dočekati Mančester junajted.

Na tabeli Grupe L prvi je Mančester junajted sa 10 bodova, AZ je drugi sa osam, Partizan na trećem mjestu ima četiri, a Astana je posljednja bez bodova.

Bonus video: