Mihajlovića ponijele emocije: Hvala svima na podršci, četiri teška mjeseca su iza mene

"Hvala mojoj porodici. Mojoj jedinstvenoj supruzi Arijani, mojoj djeci", rekao je Siniša
8150 pregleda 2 komentar(a)
Siniša Mihajlović, Foto: Twitter
Siniša Mihajlović, Foto: Twitter
Ažurirano: 29.11.2019. 14:20h

Siniša Mihajlović, trener Bolonje, kroz suze se zahvalio svima koji su mu u protekla četiri mejseca pružili podršku u borbi sa leukemijom.

On je na konferenciji za novinare ponovo javno progovorio o svojoj bolesti, u pratnji doktora sa klinike "Sant Orsola".

"Četiri teška mjeseca su iza mene. Bio sam na Institutu "Sant Orsola" gdje sam imao hemoterapije i svojim jakim karaketerom sam izgurao sve to. U tim trenucima je potrebna velika mentalna snaga, koju sam dobijao i od stručnjaka na Institutu. Svi su bili maksimalno posvećeni meni, da nije bilo svih tih ljudi ne bih bio sada ispred vas. Hvala mojoj supruzi Arijani koja ja zajedno sa mnom prilazila kroz taj strašan period", rekao je Mihajlović.

Mihajlović se nakon zahvaljivanja doktorima zaplakao.

"Izvinite, emocije su me obuzele. Izvnite što plačem", rekao je Siniša grcajući.

Konferencija za medije izazvala je veliko interesovanje u Italiji, a njoj su prisustvovali i svi igrači Bolonje koji su Sinišu pozdravili aplauzom, a nakon uvodne riječi vratili se treningu.

Mihajlović ih je srdačno pozdravio, a onda u šali poručio:

"Hvala vam svima. A vi momci, trebalo bi da budete na terenu i da trenirate, ali sve činite da izbjegnete trening", našalio se Mihajlović

Blerim Džemaili, kapiten Bolonje, obratio se treneru ispred igrača.

"Nedostajao si nam mnogo, veoma smo srećni što si opet cijelli dan sa nama. Znamo da nisi srećan zbog naših posljednjih partija, ali pokušaćemo to da popravimo", poručio je kapiten Bolonje.

Mihajovlić se zahvalio i svojoj porodici.

"Hvala mojoj porodici. Mojoj jedinstvenoj supruzi Arijani, mojoj djeci", rekao je Siniša, zastao i opet zaplakao, a potom nastavio:

"Moja broba protiv leukemije je bila posvećena mojoj porodici, mojoj djeci... Oni su još mladi, potreban sam im. Bio sam jak i zbog moje majke i brata koji su u Srbiji", rekao je Miha i poslao poruku svima koji se nalaze u istoj situaciji.

"Ne smjete odustati, morate biti jaki. Zaplakati ako treba. To je bolest koja... kada uđete u sve to morate izgurati do kraja. Nema nazad", kazao je Mihajlović.

Bonus video: