Svi žele Halanda: 11 klubova prati norveško golgetersko čudo

Nagađa se kako bi 194 centimetra visoki napadač već u januaru mogao da napusti klub u koji je stigao u ljetos ove godine iz Moldea za oko devet miliona eura
2297 pregleda 0 komentar(a)
Haland
Haland

Čak 11 evropskih fudbalskih velikana ove sezone prati igre mladog norveškog napadača Erlinga Halanda koji je ove sezone u dresu Salcburga postigao 27 golova u 19 nastupa.

Norveški mediji su objavili kako su interes za 19-godišnje "norveško čudo" pokazali Barselona, ​​Real Madrid, Bajern, Borusija Dortmund, Juventus, Mančester junajted, Mančester siti, Čelsi, Arsenal, Valensija i Sevila.

Nagađa se kako bi 194 centimetra visoki napadač već u januaru mogao da napusti klub u koji je stigao u ljetos ove godine iz Moldea za oko devet miliona eura.

Haaland je ove sezone postigao osam golova u pet nastupa u Ligi šampiona, a vrijednost mu je na skočila sa 12 na 30 miliona eura

"Erling ima nevjerovatan potencijal", rekao je sportski direktor Salcburga Kristof Frojnd.

Nedavno su engleski mediji objavili kako je Mančester siti spreman da plati 60 miliona eura za 19-godišnjeg norveškog napadača, dok je Mančester junajted navodno za njega pripremio čak 70 miliona.

"Trenutno na našem stolu nema službene ponude. Opušteni smo i Erling je opušten. Uživamo u vremenu s njim. Lijepo je što imamo 19-godišnjaka kojeg žele mnogi veliki klubovi u Evropi," dodao je Frojnd.

Bonus video: