Smjena menadžera nije pomogla Arsenalu: "Tobdžije" remizirale sa Noričom

Pobjednika nije bilo ni u meču Vulverhemptona i Šefild junajteda - 1:1
1909 pregleda 0 komentar(a)
Temu Puki proslavlja pogodak, Foto: Facebook.com/NorwichCityFootballClub
Temu Puki proslavlja pogodak, Foto: Facebook.com/NorwichCityFootballClub
Ažurirano: 01.12.2019. 17:33h

Šok terapija u vidu smjene menadžera nije uspjela - Arsenal je danas u 14. kolu Premijer lige dva puta stizao vođstvo Noriča, a na kraju je morao da se zadovolji podjelom bodova - 2:2

Na klupi Arsenala sjedio je Fredi Ljungberg, koji je od starta pružio priliku Škodranu Mustafiju i Mesutu Ozilu, fudbalerima koji su bili u nemilosti Unaija Emerija.

Norič je poveo u 21. minutu - "kanarinci" su krenuli u kontru, lopta je došla do Temua Pukija, koji je sa ivice šesnaesterca šutirao i matirao Lena. Imao je Finac i malo sreće, budući da je prilikom šuta lopta zakačila Mustafija i skrenula u mrežu.

Bio je to prvi gol Finca još od 14. septembra i duela sa Mančester sitijem.

Arsenal je izjednačio u 29. minutu - Ozil je oboren u šesnaestercu, a siguran realizator sa bijele tačke bio je Pjer-Emerik Obamejang.

"Kanarinci" su ponovo poveli u drugom minutu sudijske nadoknade prvog poluvremena preko Toda Kantvela, a konačan rezultat postavio je Obamejang drugim golom na meču.

Imao je Norič do kraja meča dobru šansu za treći pogodak, ali je Leno uz pomoć stative zaustavio udarac Meklina.

Arsenal je produžio niz na šest mečeva bez pobjede u Premijer ligi. Tim iz Londona nalazi se na osmom mjestu sa 19 bodova, sedam manje od Čelsija koji je na četvrtom mjestu, posljednjem koje vodi u Ligu šampiona.

Norič je na 19. poziciji sa 11 poena.

Pobjednika nije bilo ni u meču Vulverhemptona i Šefild junajteda - 1:1

Šefild je poveo preko Museta poslije dva minuta igre, da bi konačan rezultat postavio Doerti u 64. minutu.

"Oštrice" su najprijatnije iznenađenje dosadašnjeg dijela šampionata. Tim Krisa Vajldera nalazi se na sedmom mjestu sa 19 bodova, dok Vulverhemton na šestom mjestu ima bod više.

Bonus video: