Sevilja prati velikane, Hetafe u drugom poluvremenu nadigrao Vukčevićev Levante

Sevilja slavi u nizu, Nikola Vukčević nije uspio da poremeti dobru igru Hetafea
823 pregleda 0 komentar(a)
Dijego Karlos
Dijego Karlos

Sevilja je na 30 bodova, bodom manje od lidera Reala, koji ima utakmicu manje, jer je El Klasiko odgođen za 18. decembar.

Andalužani su prvijencem Brazilca koji je ljetos doveden iz Nanta, Dijega Karlosa u 53. minutu, slomili otpor Leganesa na "Pishuanu".

A Levante je na gostovanju Hetafeu igrao odlično u prvom poluvremenu i bio opasniji rival, ali se igra ekipe iz Valensije raspala u drugom poluvremenu pa je domaćin slavio sa 4:0.

Crnogorski repezentativac Nikola Vukčević je odigrao prvih 82 minuta za Levante, koji je 11. na tabeli sa 20 bodova. Hetafe je serijom dobrih rezultata sada na sedmom mjestu sa 24 boda.

Bilbao ima dva boda više nakon današnje pobjede nad Granadom 2:0, koja je u posljednjih pet utakmica osvojila samo bod i ima 21 bod.

Najuzbudljiviji duel odigrali su Espanjol i Osasuna 2:4. Domaćin je vodio na poluvremenu, ali su gosti sjajnom igrom u nastavku preokrenuli, uprkos isklčjučenju Ronkalje u 52. minutu. I bez njega Osasuna je postigla dva pogotka za deveto mjesto i 22 boda, dok je Espanjol predzadnji sa svega devet bodova.

Bonus video: