Zvezdaš Pavkov srušio Partizan, "crveno-bijeli" na +14

0 komentar(a)
Crvena zvezda, Foto: Beta
Crvena zvezda, Foto: Beta
Ažurirano: 03.03.2018. 17:57h

Nakon 25. kola Superlige Srbije, fudbaleri Crvene zvezde imaju velikih 14 bodova prednosti u odnosu na Partizan!

Zasluge za to, prvenstveno, pripadaju Radničkom iz Niša, koji je na svom terenu porazio "crno-bijele" sa 1:0.

Strijelac pobjedonosnog gola za domaće, ineresantno, bio je fudbaler Crvene zvezde na pozajmici u Radničkom, Milan Pavkov u 75. minutu, pa su Nišlije nastavile niz i sada imaju devet utakmica bez poraza.

"Moj zadatak je da probam da nastavim da radim sa ekipom i da izvučem maksimum iz nje", rekao je trener Partizana Miroslav Đukić poslije utakmice u Nišu, i naveo da je "normalno" da navijači traže odlazak trenera kada nema rezultata.

"Nije dobro kada izgubite, ali ne može se više po ovom terenu. Oni su dali gol iz jedinog šuta. Ne mogu da tražim više od ekipe", naveo je Đukić.

Uzbudljivo je bilo i na stadionu "Rajko Mitić", gdje je Crvena zvezda tek u finišu došla do pobjede protiv Voždovca sa 2:1.

Zvezda je vodila od 46. minuta golom Milana Rodića, a izjednačenje gostima u 88. je donio Miloš Pavlović.

Voždovac, međutim, nije dugo slavio pošto su crveno-bijeli samo dva minuta kasnije dali novi gol za pjobedu, a strijelac je bio Nenad Krstičić, nakon odličnog centaršuta crnogorskog reprezentativca Filipa Stojkovića.

"Kakva god da je, pobjeda je. Teško, nema lakih utakmica. Ima mnogo toga da se analizira. Čestitam igračima, pokazali su da igraju do 90 minutu. Ovaj gol nam se možda vratio za neke prethodne momente kada je možda trebalo da ga damo", rekao je trener Zvezde Vladan Milojević.

Bonus video: