TELEKOM 1. CFL - NA PROGRAMU ODLOŽENA UTAKMICA 15. KOLA

Posljednji protiv prvog na zatvaranju jeseni

Meč je trebalo da se igra 9. novembra, ali je tada jedini odložen zbog kiše i lošeg terena
1227 pregleda 0 komentar(a)
Zarubica (Budućnost) na meču protiv Grblja prošle sezone, Foto: Savo Prelević
Zarubica (Budućnost) na meču protiv Grblja prošle sezone, Foto: Savo Prelević

Zavjesa na jesenji dio sezone u Telekom 1. CFL biće spuštena odloženom utakmicom 15. kola - na centru će se danas u Radanovićima naći fudbaleri posljednjeplasiranog Grblja i prvoplasirane Budućnosti (13 časova).

Meč je trebalo da se igra 9. novembra, ali je tada jedini odložen zbog kiše i lošeg terena. Iako teren ni danas neće biti u mnogo boljem stanju, domaći će pokušati da nastave pozitivnu seriju - remizirali su portiv Sutjeske, pa pobijedili Iskru, a eventualno iznenađenje u duelu sa liderom pomoglo bi im da dočekaju proljeće sa koliko-toliko većim šansama da izbjegnu direktno ispadanje.

Grbalj trenutno ima pet bodova manje od pretposljednjeg Petrovca.

- Motivisani smo, meč sa jesenjim šampionom dolazi u pravom momentu za nas. Igrali smo dobro u dva prethodna kola, pokazali da zaslužujemo puno više od mjesta koje trenutno zauzimamo. Nadam se da ćemo to pokazati i protiv Budućnosti - kaže vezista Grblja Aleksandar Macanović.

Budućnost ide na duel “fenjerašu” sa namjerom da poveća zimsku zalihu u odnosu na drugoplasiranu Sutjesku - ona će iznositi osam bodova u slučaju pobjede, šest u slučaju remija...

Preporučujemo za Vas