Ibrahimović ide iz Junajteda: Los Anđeles za kraj velike karijere

"Svi mislimo da je ovo njegova posljednja sezona u Junajtedu, a na njemu je da odluči hoće li da nastavi karijeru ili da je završi", kazao je Murinjo
0 komentar(a)
Zlatan Ibrahimović, Foto: Reuters
Zlatan Ibrahimović, Foto: Reuters
Ažurirano: 02.03.2018. 15:04h

Zlatan Ibrahimović je možda već odigrao posljednju utakmicu u Mančester junajtedu, a izvjesno je da igra posljednju sezonu u dresu "đavola".

To je potvrdio Žoze Murinjo.

"Svi mislimo da je ovo njegova posljednja sezona u Junajtedu, a na njemu je da odluči hoće li da nastavi karijeru ili da je završi", kazao je Murinjo.

Ibrahimović se u decembru vratio na teren, nakon oporavka od povrede koljena, ali je odigrao svega sedam utakmica, ili oko 150 minuta.

U prethodnoj sezoni je blistao i sa 28 golova bio je jedan od najboljih igrača Murinjovog tima, sve do teške povrede...

"Ova sezona je bila veoma teška za njega. Nije povrijeđen, ali nije spreman i nije srećan. On je pošten momak, veliki šampion, koji neće da se vrati na teren sve dok ne bude u top formi. Radi naporno, ali prognoze su nezahvalne", kazao je Murinjo.

Ibrahimović je juče najavio da bi mogao da se vrati u reprezentaciju Švedske za Svjetsko prvenstvo u Rusiji, ali i da karijeru nastavi u Los Anđelesu.

"Los Anđeles je divan grad, bio sam više puta na odmoru. Vidio sam i da je nekoliko švedskih fudbalera igralo u Americi, tako da to može da bude izazov. Ali, za sada su to sve spekulacije, koje mi ne smetaju. Dok se piše i priča o meni - živ sam", rekao je Ibrahimović.

Bonus video: