Adžić junak Graničara, prvi poraz Fide i eliminacija iz Kupa

Parovi četvrtfinala: Montefruit - Pljevlja 04, Joker Profitapp - Napoli Tivat, Podgorica 2014 - Dadi gradnja, Graničar - Dadex Masline
1629 pregleda 0 komentar(a)
Ekipa Montefruit, Foto: Minifudbal.me
Ekipa Montefruit, Foto: Minifudbal.me
Ažurirano: 23.12.2019. 01:37h

Ekipe Joker Profitapp, Graničar, Podgorica 2014, Montefruit, Dadex Masline, Pljevlja 04, Napoli Tivat i Dadi gradnja plasirali su se u četvrtfinale Kupa Podgoričke minifudbal lige.

Ekipa Graničar slavi Željka Adžića - šampion lige iz 2018. savladao je aktuelnog prvaka lige Valter Maxbet poslije izvođenja penala.

U regularnom dijeli je viđen tvrd i borben meč. Junak penal serije je bio Adžić, koji je prvo postigao pogodak, a onda u ulozi golmana odbranio dva penala.

A Fida je prvi put poražena ove sezone i eliminisana je iz Kupa. Mjeru im je uzela ekipa Dadi gradnja koja je slavila 4:1. Posebno se istakao Mihailo Pajović, koji osim što je postigao dva pogotka, igrao odlično i u odbrani.

Joker Profitapp je golovima u posljednjem minutu meča savladao Stupove (2:0), dok je Montefruit dobrom i sigurnom igrom savladao CD Shop Mocart (5:2). U ekipi Montefruita istakao se trostruki strijelac Saša Vukčević.

Ekipa Dadex Masline je predvođena Veliborom Babovićam savladala Kole trans (2:0).

Podgorica 2014 je nastavila sa odličnim igrama, a za prolaz u četvrtfinale Kupa bila je bolja od ekipe Imperijal Bijelo Polje (3:0).

Pljevlja 04 su u odličnoj igri savladali neugodno Kutjevo (4:1), dok je Napoli Tivat minimalnim rezultatom savladao Expo commerc (1:0). Strijelac jedinog gola bio je Ljubomir Pavličević u samom finišu meča.

Takmičenje u Kupu nastavlja se na proljeće.

Parovi četvrtfinala: Montefruit - Pljevlja 04, Joker Profitapp - Napoli Tivat, Podgorica 2014 - Dadi gradnja, Graničar - Dadex Masline.

Rezultati i strijelci:

AKMF Stupovi - KMF Joker Profitapp 0:2 (0:0) - Neđeljko Vlahović, Bogoljub Komatina

CD Shop Mozart - Montefruit 2:5 (1:2) - Srđa Jovanović, Radosav Jovanović - Željko Krstović, Saša Vukčević x3, Marko Rašović

Kole trans - Dadex Masline 0:2 (0:0) - Velibor Babović, Vuk Vujačić

Podgorica 2014 - Imperijal Bijelo Polje 3:0 (2:0) - Aleksandar Simić, Đorđije Spahić x2

Pljevlja 04 - Kutjevo 4:1 (1:0) - Aleksandar Bošković, Zoran Kovač x2, Ranko Novović - Marko Stijepović

Expo commerce - Napoli Tivat 0:1 (0:1 ) - Ljubomir Pavličević

Fida - Dadi gradnja 1:4 (0:2) - Savo Barović - Mihailo Pajović x2, Dejan Janković, Muamer Muratović

Graničar - Valter MaxBet 1:1 ( 0:1 ), poslije izvođenja penala 4:3 - Aleksandar Obradović - Boris Mijović

Bonus video: