Januarski dogovor Reala i Totenhema: Bejl i Eriksen

"Ja sam u Totenhemu, znam profil kluba, znam projekat, znam viziju, znam ciljeve. Mi nikada nećemo biti kraljevi na tržištu, moramo na inteligentan način, kreativan način," kazao je Murinjo prije nekoliko dana
1692 pregleda 0 komentar(a)
Garet Bejl, Foto: AP
Garet Bejl, Foto: AP

Velški reprezentativac i krilni igrač Real Madrida Garet Bejl (30) korak je do povratka u Totenhem, dok bi u suprotnom smjeru trebalo da ode Danac Kristijan Eriksen (27).

Prema pisanju engleskih medija, Portugalac Žoze Murinjo u januaru želi da pojača tim, a prvi igrač na njegovoj listi želja je Bejl, koji je za u Totenhemu igrao do 2007. do 2013. nakon čega se za 100 miliona eura preselio u redove 'kraljevskog kluba'.

Velški reprezentativac se već dugo vremena spominje kao igrač koji napušta Real, dok je Danac davna želja Reala i čini se kako je dogovor moguć.

"Ja sam u Totenhemu, znam profil kluba, znam projekat, znam viziju, znam ciljeve. Mi nikada nećemo biti kraljevi na tržištu, moramo na inteligentan način, kreativan način," kazao je Murinjo prije nekoliko dana.

Bajl je u dresu španskog velikana upisao 244 nastupa i postigao 104 gola, osvojivši pritom 13 trofeja od čega četiri Lige šampiona.

Međutim, već duže vrijeme nije u prvom planu i na izlaznim je vratima kluba.

Eriksen je pak nedavno odbio da produži ugovor i zbog toga je gurnut u drugi plan.

Bonus video: