Doveli Halanda, prodaju dragulja iz Engleske: Sančo ide za 120 miliona

Borusija je angažovanjem mladog norveškog napadača pokvarila planove engleskim velikanima, ali i otvorila vrata prodaje jednog od svojih "dragulja"
2687 pregleda 0 komentar(a)
Džejdon Sančo, Foto: AP
Džejdon Sančo, Foto: AP

Nakon što je jedan od najboljih mladih fudbalera Norvežanin Erling Haland (19) potpisao za Borusiju iz Dortmunda, njemački velikan spreman je da proda svog ponajboljeg igrača Džejdona Sanča (19).

Cijena - 120 miliona eura.

Borusija je angažovanjem mladog norveškog napadača pokvarila planove engleskim velikanima, ali i otvorila vrata prodaje jednog od svojih "dragulja".

Gotovo je nemoguće pronaći klub koji ne bi želio da dovede mladog engleskog fudbalera. U trci za njegove usluge su mančesterski velikani Siti i Junajted, zatim Liverpul, Čelsi... Spominju se i Juventus, te Bajern.

Talentovani 19-godišnjak takođe nema ništa protiv povratka kući, posebno nakon što je krajem novembra kažnjen sa 100.000 eura zbog kašnjenja sa reprezentativne pauze.

Borusija je napravila fantastičan posao kada je u avgustu 2017. dovela Sanča iz Mančester sitija za 10 miliona eura.

Mladić je odmah priključen prvoj ekipi i ubrzo je postao prava senzacija. U 79 nastupa u dresu Borusije postigao je 26 golova i probio se do engleske reprezentacije.

Bonus video: