Transferi: Kuluševski stigao u Torino, Inter i PSŽ žele Eriksena, Runi zvanično igrač Derbija, Minamino počeo eru u Liverpulu

Pratite sa nama dešavanja u zimskom prelaznom roku
7980 pregleda 0 komentar(a)
Runi, Foto: Reuters, Reuters
Runi, Foto: Reuters, Reuters
Ažurirano: 01.01.2020. 23:01h

Prvog dana 2020. godine počeo je zimski prelazni rok. U narednih mjesec dana klubovi će pokušati da dodatno pojačaju sastave i što spremnije uđu u drugi dio sezone, a vi svakodnevno na našem portalu pratite dešavanja sa zimske fudbalske pijace.

Dejan Kuluševski, 19-godišnji Šveđanin makedonskog porijekla, stigao je u Torino.
Sjutra će obaviti ljekarske preglede i postati igrač Juventusa, koji će Atalanti platiti 35 miliona eura.
Mladi vezista ostaće u Parmi na pozajmici do kraja sezone.
Inter i PSŽ žele Kristijana Eriksena kome ugovor sa Totenhemom ističe na ljeto.
Kristal Palas ne namjerava da proda Vilfreda Zahu. Informacije sa Ostrva govore da u klubu smatraju da im je Zaha bitan za nastavak sezone, te on ostaje u klubu.
Pol Lambert je produžio ugovor i ostaće menadžer Ispviča do 2025. godine
Real Madrid želi igrača Liverpula Sadija Manea, piše španski As.
Menadžer Liverpula, Jirgen Klop rekao je da taj klub neće biti previše aktivan u zimskom prelaznom roku. Liverpul je već doveo Minamina iz Salcburga.
Fudbaler Barselone, Luis Suares kazao je da bi volio da produži saradnju sa tim klubom. Njemu aktuelni ugovor važi do 2021. godine, a nada se da će doći do pozitivnog ishoda.
Još jedna zvanična informacija - Takumi Minamino je igrač Liverpula.
Japanac je došao iz Salcburga za oko 8,5 miliona eura. Odradio je i trening sa novim saigračima, ali neće konkurisati za sjutrašnji meč protiv Šefilda.
Vejn Runi i zvanično je igrač Derbija. On će obavljati i funkciju pomoćnog trenera, a njegov debi očekuje se sjutra protiv Barnslija.
Runi je sa Derbijem potpisao ugovor do 2021. godine, a stigao je iz DC junajteda.
"Daily Mail" piše da je menadžer Liverpula, Jirgen Klop zainteresovan da na "Enfild" dovede štopera Sevilje Netanijela Filipsa. Njegova cijena procjenjuje se na 60 miliona eura.
Everton će ponuditi novi ugovor napadaču Dominiku Kalvertu Luinu.
VBA planira da ponudi stalan ugovor Brazilcu Mateusu Pereiri.
Pereira je ovog ljeta stigao na pozajmicu iz lisabonskog Sportinga, a ove sezone je u Čempionšipu postigao pet golova, a ima i 10 asistencija.
Jedna informacija stiže i iz "plavog" dijela Mančestera - menadžer Sitija, Pep Gvardiola kazao je da Žoao Kanselo može da napusti klub, ako to želi.
Kanselo je stigao ljetos iz Juventusa za 60 miliona eura, ali se nije naigrao. Na terenu je bio 17 puta, budući da je Gvardiola prednost davao Kajlu Vokeru.
Prva vijest stiže iz Mančester junajteda. Igrač "crvenih đavola", Nemanja Matić spreman je da ode, ako klub i dalje ne bude na njega računao.
Matić je kod Solskjera u drugom planu od početka sezone, nije se naigrao, pa je rastanak moguć već u januaru

Bonus video: