Ovako izgleda Real Madrid budućnosti: Brazilci vode "kraljevski klub"

Zanimljivo, u ekipi budućnosti nema niti jednog Španca. U sastavu su četiri Brazilca, te po jedan Francuz, Urugvajac, Ukrajinac, Japanac, Marokonac, Norvežanin i Srbin
6725 pregleda 0 komentar(a)
Vinisijus Žunior, Foto: AP
Vinisijus Žunior, Foto: AP

Dolaskom 17-godišnjeg Brazilca Renijea, koji bi 19. januara trebalo da postane igrač Reala za 30 miliona eura, "kraljevski klub" nastavlja da slaže "ekipu budućnosti", kako su je nazvali španski mediji.

Na Santjago Bernabeu su svjesni kako se igračka karijera Luke Modrića, Serhia Ramosa, Karima Benzeme i Marsela polako približava kraju, pa ciljano i planirano dovode talente.

Mladi brazilski reprezentativac trebalo bi da potpiše ugovor na šest i po godina, a prve dane provešće u drugoj ekipi, Real Madrid Kastilji, koja se takmiči u trećem rangu.

Reinije bi uz zemljake Vinisijusa (19) i Rodriga (18) trebalo da bude jedan od ključnih igrača novog Reala, što, uostalom, potvrđuje i brojka od 120 miliona eura koliko je španski velikan potrošio na njihovo dovođenje.

Vinisijus je stigao u Real u julu 2018. iz Flamenga za 45 miliona eura, dok je Rodrigo došao iz Santosa u u junu prošle godine za takođe 45 miliona.

Uz ovaj brazilski trio, u ekipi budućnosti nalaze se norveški vezista Martin Edegard, ukrajinski golman Andrej Lunjin, marokanski bek Ašraf Hakimi, japanski vezista Takefusa Kubo, srpski napadač Luka Jović, urugvajski vezni Federiko Valverde...

Zanimljivo, u ekipi budućnosti nema niti jednog Španca. U sastavu su četiri Brazilca, te po jedan Francuz, Urugvajac, Ukrajinac, Japanac, Marokonac, Norvežanin i Srbin.

REAL MADRID BUDUĆNOSTI

Lunjin (20) - Hakimi (21), Militao (21), Mendi (24) - Kubo (18), Edegard (21), Valverde (21), Renije (17) - Rodrigo (18), Jović (22), Vinisijus (19)

Bonus video: