Legenda se vraća: Ćavi potvrdio da je razgovarao sa čelnicima Barselone

Trener Barselone Ernesto Valverde pod velikim je pritiskom zbog lošijih rezultata, a posle eliminacije u polufinalu Superkupa od Atletiko Madrida (2:3)
2297 pregleda 0 komentar(a)
Ćavi
Ćavi
Ažurirano: 12.01.2020. 12:10h

Bivši fudbaler Barselone Ćavi Ernandes potvrdio je da se sastao sa čelnicima kluba i rekao da sanja o trenerskom poslu na Kamp Nou.

"BeIN sports" javlja da je posao završen i da će najkasnije sjutra on biti postavljen za novog trenera.

Ćavi je za 17 godina u Barseloni osvojio 25 trofeja i igrač je sa najvećim brojem odigranih utakmica katalonskog kluba. Iz Barselone je otišao 2015. godine u katarski Al Sad, gdje je prošlog maja završio karijeru. On je trenutno trener tog kluba.

Trener Barselone Ernesto Valverde pod velikim je pritiskom zbog lošijih rezultata, a posle eliminacije u polufinalu Superkupa od Atletiko Madrida (2:3).

Brojni španski mediji spekulisali su da bi Ćavi mogao da ga zameni, a AS je prenio da mu je uprava kluba ponudila ugovor.

Kako su prenijeli britanski i španski mediji, Ćavi je potvrdio da je razgovarao sa sportskim direktorom Barselone Erikom Abidalom, ali nije naveo detalje.

"Ne mogu ništa da kažem, došli su da pričaju sa mnom i razgovarali smo o mnogim stvarima. Izvinjavam se što ne mogu da pružim više informacija. Ne mogu da krijem da sanjam o trenerskom poslu u Barseloni, to sam rekao u više navrata u mnogim intervjuima, svi znaju da navijam za Barselonu iz srca", rekao je Ćavi.

On je naveo da je sada koncentrisan na posao u katarskom klubu i da daje sve od sebe da ekipa prikaže najbolju igru i rezultate.

Bonus video: