LIVE BLOG Transferi uživo: Žedson prošao ljekarske preglede, uskoro zvanična objava transfera, Reina u Aston Vili

Pratite sa nama dešavanja u zimskom prelaznom roku
8744 pregleda 0 komentar(a)
Žedson Fernandeš, Foto: Twitter, Twitter
Žedson Fernandeš, Foto: Twitter, Twitter
Ažurirano: 13.01.2020. 20:18h

Prvog dana 2020. godine počeo je zimski prelazni rok, a vi svakodnevno na našem portalu pratite dešavanja sa zimske fudbalske pijace.

Finski napadač, Simon Skrab novi je igrač Breše. On je u Italiju stigao iz Norčepinga, potpisao je ugovor do 2023. godine.
Doni van Den Bek u januaru neće mijenjati sredinu, ali bi na ljeto mogao da ode iz Ajaksa. Za Holanđanina su zainteresovani Mančester junajted i Real Madrid.
Argentinski fudbaler Leo Vilijams novi je igrač meksičke Amerike. On stiže iz Viljareala.
Brajan Dabo stigao je u Spal na pozajmicu do kraja sezone iz Fiorentine.
Milan će do kraja prelaznog roka pokušati da dovede igrača Totenhema, Serža Orijea. Očekuje se da "rosoneri" za reprezentativca Obale Slonovače ponude 15 miliona funti. Takođe, nije isključena ni trampa za Kšištofa Pjonteka, koji se posljednjih dana pominje kao moguće pojačanje Totenhema.
Još jedna zvanična informacija - Asmir Begović novi je igrač Milana. Golman stiže iz Bornmuta na pozajmicu do kraja sezone-
Zvanično - Pepe Reina je novi fudbaler Aston Vile. Španac je u Birmingem došao na pozajmicu iz Milana do kraja sezone.
Žedson Fernandeš je prošao ljekarske preglede u Totenhemu. Zvanična potvrda transfera očekuje se u naredna 24 časa. On u Totenhem stiže iz Benfike na pozajmicu koja će trajati 18 mjeseci. Nakon toga Sparsi mogu da otkupe ugovor za oko 60 miliona eura.
Markinjos je produžio ugovor sa PSŽ-om do 2024. godine.
VBA, Fulam i Notingem forest zainteresovani su za igrača Njukasla, Dvajta Gejla. "Svrake" žele da igrača proslijede na pozajmicu sa pravom otkupa.
Mediji bliski Barseloni tvrde da će Kike Setijen naslijediti Valverda na klupi Barselone. Opširnije ovdje.
I Ronald Kuman je odbio ponudu Barselone da naslijedi Valverdea.
Atletiko Madrid ima plan B u slučaju da ne bude realizovan transfer Edinsona Kavanija. "Marka" piše da će Madriđani ponuditi Arsenalu Tomu Lemara u zamjenu za Aleksandra Lakazeta.
Bivši napadač Lila i Fenerbahčea, Musa So karijeru nastavlja u italijanskom Trapaniju.
Lider Čempionšipa, VBA zainteresovan je za fudbalera zagrebačkog Dinama, Mislava Oršića. "Vrećice" će "modrima" ponuditi 10 miliona eura za ovaj transfer, piše lokalni "Birmingham mail". Oršić je ove sezone postigao 19 golova, uključujući het-trik na debiju u Ligi šampiona protiv Atalante.
Njemački vezista Lukas Rup stigao je u Norič. On je sa "kanarincima" potpisao ugovor do 2022. godine. Rup stiže iz Hofenhajma, a visina obeštećenja nije poznata.
Lajvin Kurzava odbio je ponudu Intera. Njemu ugovor sa PSŽ-om ističe na ljeto, što su "neroazuri" pokušali da iskoriste i privole ga da dođe na "Meacu". Igrač ipak ima drugačije želje i ukoliko bi odlazio iz Pariza, to bi bilo samo u Premijer ligu.
Desni bek Bordoa, Raul Belanova nadomak je prelaska u Veronu, piše L’Ekip. U pitanju je pozajmica do kraja sezone sa pravom otkupa. Belanova je član mlade reprezentacije Italije.
Suso želi da ode iz Milana, pa sa menadžerom Minom Rajolom pokušava da izdejstvuje transfer. Za Španca je navodno zainteresovana Roma, kao i klubovi iz Španije i Engleske.
Gabigol i Rafael Leao kandidati su za dolazak u Barselonu ove zime. Barselona traži napadača nakon teške povrede Luisa Suaresa. Urugvajac će sa terena odsustvovati četiri mjeseca.
Fudbaler Sportinga, Bruno Fernandeš želi da pređe u Mančester junajted.
O'Žogo piše da su predstavnici Sportinga prošle nedjelje boravili u Mančesteru kako bi razgovarali o eventualnom transferu. Lisabonski klub želi da u posao oko Fernandeša bude uključen i Markos Roho na kojeg u Junajtedu ne računaju.
Los Anđeles Galaksi traži zamjenu za Zlatana Ibrahimovića, a izbor je pao na napadača Sevilje, Havijera Ernandesa. Transfer bi trebalo da iznosi oko 10 miliona eura.
Lester je odustao od dovođenja Merih Demirela iz Juventusa, nakon što se igrač povrijedio sinoć protiv Rome i završio sezonu.
Žedson Fernandeš stigao je u trening centar Totenhema. Uskoro će proći ljekarske preglede i postati član Sparsa. On u London dolazi na pozajmicu iz Benfike. Pozajmica će trajati 18 mjeseci, a Totenhem nakon toga može da otkupi ugovor.
Žoze Murinjo na današnjoj konferenciji govorio je i o transferu Žedsona Fernandeša. Njegov dolazak najavljen je za danas.
"Čekam vijesti. Više sam zabrinut za meč sa Midlzbroom, nego za prelazni rok", u svom stilu odgovorio je Murinjo.
Dva igrača otišla su danas iz Lestera. Džordž Tomas otišao je na pozajmicu u Den Hag, a Raul Uče u Valjadolid.
Kristijan Eriksen biće u sastavu Totenhema za sjutrašnji meč sa Midlzbroom u revanšu FA kupa i pored spekulacija o transferu u Inter. To je potvrdio menadžer Sparsa, Žoze Murinjo.
"Igraće sjutra i za vikend. Više od toga vam ne mogu reći", rekao je Murinjo na konferenciji za novinare.
Deanzivac Arsenala, Dinos Mavropanos otišao je u Nirnberg na pozajmicu do kraja sezone.
Još jedan veliki posao Atalante - za 19 miliona u Bolonju ide napadač Musa Barou.
Roma želi Interovog Matea Politana kao zamjenu za povrijeđenog Nikola Zaniola.

Danac Simon Kjer je došao u Milan na pozajmicu iz Sevilje.

Pozajmica je do kraja sezone, sa mogućnošću otkupa ugovora za pet miliona eura.

Danski štoper je došao u Sevilju 2017. godine.

Francuz Žan Kler Todibo je u Gelzenkirhenu. Štoper Barselone dolazi na pozajmicu u Šalke.

Inter je u intezivnim pregovorima sa Totenhemom, nadajući se da će uzeti Kristijana Eriksena za 10, a ne za 20 miliona eura.

Eriksenu na ljeto ističe ugovor, ali Konte ga želi odmah.

Bruno Fernandeš, 25-godišnji portugalski vezista, na korak je od Mančester junajteda. On i njegov agent su obavijestili upravu Sportinga iz Lisabona da je želja igrača da se oproba u Premijer ligi. Obeštećenje bi trebalo da bude oko 50 miliona funti, a Fernandeš bi u Junajtedu, do 2025. godine, zarađivao šest miliona.

Ernesto Valverde je već došao u službene prostorije Barselone, iako je do treninga ostalo tri sata.
Spekuliše se da mu je ovo posljednji dan na klupi.
Hakan Džalhanoglu je na meti Arsenala, tvrde italijanski mediji.
Čelsi se interesuje za mladog štopera Lila Gabrijela Magaljaeša. Pregovore vode agenti koji su završavali transfere Davida Luisa, Vilijana, Oskara, Ramireša... u londonski klub.

Bonus video: