Jesen otvorila apetite: Zeta cilja Evropu u nastavku prvenstva

Zeta bi u proljećne borbe za bodove trebalo da uđe jača za Kođa Nijaveđija iz Togoa, nekadašnjeg igrača Rudara, koji zbog problema sa papirologijom nije igrao u prvom dijelu.
1739 pregleda 0 komentar(a)
Dejan Roganović, trener Zete, Foto: Savo Prelević
Dejan Roganović, trener Zete, Foto: Savo Prelević

U prvi dio sezone su, kao i obično, ušli sa mladim i oslabljenim timom, ali 4. mjesto na tabeli na kraju polusezone daje Zeti nadu može opet da se domogne izlaska na evroscenu.

Izabranici Dejana Roganovića su sa tom ambicijom danas na Trešnjici odradili prvi trening u 2020. godini.

"Evropa nije bila cilj prije početka prvenstva, jer smo u njega ušli oslabljeni odlaskom najboljih igrača. Ipak, gledajući jesenji dio i neke utakmice koje smo odigrali, kao i plasman na tabeli, otvorili su nam se apetiti. Nalazimo se na samo četiri boda od trećeg mjesta i želimo da se plasiramo u Evropu", kazao je Roganović.

Zeta bi u proljećne borbe za bodove mogla da uđe jača za Kođa Nijaveđija iz Togoa, nekadašnjeg igrača Rudara, koji zbog problema sa papirologijom nije igrao u prvom dijelu.

"Imam uvjerenje uprave kluba na čelu sa direktorom da će nas Kođo pojačati u nastavku sezone. Sa nama je i Petar Radulović, mladi golman koji je stigao iz Budućnosti. Što se tiče odlazaka, to je pitanje za upravu, ali mislim da će svi koji su igrali jesenas i na proljeće biti igrači Zete", dodao je Roganović.

Prije eventualnog odlaska u Evropu, Zeta "cilja" odlazak u Antaliju na pripreme...

"Bilo je priče da ćemo drugi dio priprema odraditi u Antaliji, a to je još uvijek aktuelno. Spremamo se, ipak, kao da ćemo cijele pripreme odraditi kod kuće", zaključio je trener Zete.

Golubovčani su planirali šest kontrolnih utakmica, a poznati rivali za sada su Adrija (22. januar), Podgorica (25. januar), OFK Titograd (29. januar), Bokelj (7. februar) i Kom (11. februar).

Bonus video: