Rijaliti šou u životu Maura Ikardija: Epilog - ne ide u Rusiju

Priča o animozitetu selektora Horhea Sampaolija prema napadaču Intera tek će da se rasplamsa, a kako javljaju argentinski mediji, imaju itekako veze sa Ikardijevim privatnim životom
0 komentar(a)
Mauro Ikardi, Foto: Beta/AP
Mauro Ikardi, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 28.02.2018. 11:14h

Pravi rijaliti šou odvija se ovih dana u životu Maura Ikardija, kapitena i golgetera Intera, možda i budućeg igrača Reala.

Argentinski mediji su, naime, juče lansirali priču da njegova supruga Vanda Nara ima ljubavnu aferu sa Marselom Brozovićem, dok danas pišu da se Ikardi neće naći na spisku igrača koji će biti u preprezentaciji Argentine na Mundijalu!

Prvu vijest, vezanu za njegov porodični život, supruga je demantovala, najavivši da će tužiti sve medije, koji su prenijeli laž.

“Ja sam majka petoro djece, pa tek onda žena Maura Ikardija. Sramne laži”, napisala je Nara.

Mediji su, naravno, sve povezali sa Vandinom prošlošću i činjenicom da je svojevremeno ostavila Maksija Lopesa zbog Ikardija, iako su njih dvojica bili nerazdvojni drugovi.

Priča o animozitetu selektora Horhea Sampaolija prema napadaču Intera tek će da se rasplamsa, a kako javljaju argentinski mediji, imaju itekako veze sa Ikardijevim privatnim životom.

Spekuliše se da ga igrači, prije svih Leo Mesi, kome je Maksi Lopes prijatelj i nekadašnji suigrač iz Barse, ne žele u timu i da će Ikardiju vrata reprezentacije biti zatvorena.

Navodno, Sampaoli će u Rusiju voditi Iguaina i Dibalu, te Kuna Aguera.

Bonus video: