Nikola Krstović: Sanjam gol za Zvezdu, najviše savjeta dobijam od Pavkova

Mladić, koji u aprilu puni 20 godina, oduševljen je što ga trenira legenda srpskog i evropskog fudbala
4634 pregleda 1 komentar(a)
Nikola Krstović
Nikola Krstović
Ažurirano: 17.01.2020. 18:17h

Nikola Krstović, mladi reprezentativac Crne Gore, bori se za mjesto u prvom timu Crvene zvezde za drugi dio sezone.

Krstović je najmlađi napadač, koji konkuriše za sastav, a čelnici beogradskog kluba najavbili su da je jedan od onih koji će dobiti šansu kod novog trenera Dejana Stankovića.

"Očekivanja su velika. Želim da postignem prvi gol u crveno-bijelom dresu. Nije bitno da li će to biti u prvenstvu ili u kupu, samo da se mreža zatrese. Jedva čekam da ga proslavim jer će to biti ispunjenje mog sna", kazao je Krstović za zvanični sajt Crvene zvezde.

"U šampionatu želimo da povećamo bodovnu razliku i pokažemo da smo najbolji, a to važi i za kup. Cilj je dupla kruna i ka tome težimo, a to ova ekipa po kvalitetu zaslužuje. Mi smo jedna velika porodica koja tako i funkcioniše, pa rezultat cijelog tima na prvom mjestu".

Mladić, koji u aprilu puni 20 godina, oduševljen je što ga trenira legenda srpskog i evropskog fudbala.

"Utisci su fenomenalni. Kada pogledamo gdje je on igrao i sa kakvim stručnjacima je radio - dovoljno govori o njegovim kvalitetima. Osvojio je Ligu šampiona i brojne titule, što je ogromna stvar. Stekao je veliko iskustvo i on to želi da nam, iz dana u dan, prenese i vjerujem da će ovo biti lijep ciklus sa njim. Takođe, mislim da ćemo postaviti još veće ciljeve koje ćemo i ostvariti", ističe Krstović.

Krstović pored sebe ima trojicu iskusnih napadača od kojih kupi znanje, a dobija savjete i od ostalih starijih kolega.

"Najviše savjeta dobijam od Pavkova, sa njim baš volim da pričam, ali tu su i Boaći i Tomane koji mi daju podršku. Oni manje pričaju naš jezik, međutim uvijek su tu da kažu šta misle i šta treba da popravim. Pavkov mi pomaže na skoro svakom treningu, cijenim to što je uz mene, zna koliko želim da postignem prvi gol i da svaki trening, utakmicu odradim na najvišem nivou. Pored Pavkova, tu su i saveti od Borjana, Jovičića, Gobeljića, Milunovića, kao i pomoćnog trenera Milijaša. Svi su uz mene, vjeruju mi, a na meni je da to povjerenje opravdam i vremenom postajem sve bolji", kazao je Krstović.

Bonus video: