LIVE BLOG Transferi uživo: Kurzava ostaje u PSŽ-u, Mančester junajted - čekajući Bruna Fernandeša

Pratite sa nama dešavanja u zimskom prelaznom roku
5801 pregleda 0 komentar(a)
Bruno Fernandeš, Foto: AP
Bruno Fernandeš, Foto: AP
Ažurirano: 18.01.2020. 17:26h

Prvog dana 2020. godine počeo je zimski prelazni rok, a vi svakodnevno na našem portalu pratite dešavanja sa zimske fudbalske pijace.

Lukas Podolski karijeru nastavlja u Antaliji. On će potpisati ugovor na 18 mjeseci.
Menadžer Vest Hema, Dejvid Mojes kazao je da taj klub neće u januaru prodati Isu Iopa.
Napadač Genta, Mbvana Samata mogao bi karijeru da nastavi u Aston Vili, koja očajnički traži napadača.
Hal je ponudio novi ugovor najboljem igraču ekipe, Džerodu Bovenu. Napadač se nalazi na listi želja Lidsa i Njukasla, a ove sezone postigao je 17 golova u svim takmičenjima.
Lajvin Kurzava neće otići u Arsenal ovog januara. On ostaje u PSŽ-u, jer se igrač "svetaca" Huan Bernat povrijedio.
“Potreban nam je, iskreno", rekao je trener "svetaca" Tomas Tuhel.
Roma razmatra mogućnos da u Rim dovede Adnana Januzaja. "Vučica" traži zamjenu za povrijeđenog Zaniola, dogovor sa Intero oko razmjene Politana i Spinacole je otpao i sada je izbor belgijski reprezentativac, koji igra u Sosijedadu.
Inter već pravi planove za ljetnji prelazni rok, a na listi želja ponovo se nalazi Luka Modrić. Hrvatski reprezentativac i 2018. je bio želja "naroazura",ali je ostao u Madridu. Sada šanse za njegov dolazak rastu, budući da mu ugovor sa Realom ističe na ljeto i da bez obeštećenja može da promijeni sredinu.
Krilo Intera, Valentino Lazaro mogao bi karijeru da nastavi u Njukaslu. Njegova vrijednost procjenjuje se na 21 milion eura.
Fudbaler Borusije Dortmund, Džejkob Brun Larsen nalazi se na listi želja Bornmuta. Danski internacionalac je odigrao četiri meča u Budnesligi ove sezone i u Dortmundu se nadaju da bi mogli da ga proslijede na pozajmicu. Njegova cijena na tržištu iznosi 15 miliona eura.
Još se čeka dogovor i Intera i Totenhema oko Kristijana Eriksena.
Pregovori su očito naporni, ali se naredne sedmice očekuje pozitivan ishod.
Junajted je aktivan ovih dana. "Skaj" tvrdi da je klub poslao ponudu Birmingemu za 16-godišnjeg Džada Belingema, vrijednu 25 miliona funti.
Mančester Junajted iskoristio je opciju koju je imao u ugovoru i produžio ugovor Erika Bajlija na još dvije godine - do 2022.
Iskusni Islanđanin Birkir Bjarnarson vratio se u Italiju. Njegov novi klub je Breša, za koju je potpisao na šest meseci
Mančester junajted i Sporting još pregovaraju oko transfera Bruna Fernandeša, ali "Skaj" javlja da je dogovor vrijedan 60 miliona funti na pomolu.

Bonus video: