Mesiju zabraniti da igra fudbal dok ne dokaže da je ljudsko biće

Keiroš će voditi Iran i u Rusiji, a u grupnoj fazi njegov tim će igrati sa Španijom, Marokom i "njegovim" Portugalom
2 komentar(a)
mesi iran, Foto: The Japan Times
mesi iran, Foto: The Japan Times
Ažurirano: 28.02.2018. 06:34h

FIFA bi trebalo da zabrani Leu Mesiju da igra fudbal sve dok ne dobije zvainču potvrdu da je argentinski fudbaler - ljudsko biće.

To je u razgovoru za zvanični sajt svjetske kuće fudbala rekao Karlos Keiroš sjećajući se kako je Mesi prije četiri godine, na Svjetskom prvenstvu u Brazilu postigao jedini gol u 90. minutu meča protiv njegovog Irana.

"Uvijek sam govorio da je Mesi nestvaran fudbaler. I na toj utakmici sam dobio još jednu potvrdu da sam u pravu. Niko ne voli da gubi, posebno kada primi gol u 90. minutu, ali ni tada nisam osjećao razočaranje. To je bio magični momenat magičnog igrača. Ja, zapravo, i ne smatram da smo izgubili, jer mislim da Mesi ne bi trebalo da igra fudbal sve dok se naučno ne dokaže da je on ljudsko biće, a ne vanzemaljac", rekao je Portugalac.

Keiroš će voditi Iran i u Rusiji, a u grupnoj fazi njegov tim će igrati sa Španijom, Marokom i "njegovim" Portugalom.

"Biće to posebna utakmica, emotivna", rekao je Keiroš, koji je od 2008. do 2010. godine bio na klupi portugalskog tima.

"Biće mi drago da ponovo vidim neke momke, kao Ronalda, sa kojim sam dijelio zajedničke trenutke u reprezentaciji i Mančester junajtedu. Ali, biće to prije svega utakmica u kojoj će oba tima željeti pobjedu, a ja ću biti fokusiran da od mojih igrača izvučem maksimum", rekao je Keiroš.

Bonus video: