LIVE BLOG Transferi uživo: Asana žele u Moskvi, Juve želi razmjenu sa Barsom, Interov defanzivac na cijeni

Pratite sa nama dešavanja u zimskom prelaznom roku
7560 pregleda 0 komentar(a)
Ivan Rakitić, Foto: AP
Ivan Rakitić, Foto: AP
Ažurirano: 19.01.2020. 18:20h

Prvog dana 2020. godine počeo je zimski prelazni rok, a vi svakodnevno na našem portalu pratite dešavanja sa zimske fudbalske pijace.

Defanzivcu Milana Rikardu Rodrigesu prepreka je da pređe u Fenerbahče finasijski fer-plej. Fudbalski savez Turske je blokirao transfer u kojem je Milan trebalo da zaradi oko devet miliona eura za 27-godišnjeg Švajcarca. Predsjednik Fenera Ali Koč je nagalsio da će klub ubrzo predati apelaciju i da se nada brzom rješenju problema.
Liverpul sije strah i ruši rekorde, ali ipak razmišlja i o budućnosti. na meti Jirgena Klopa je 17-godišnji Portugalac iz Nice, Pedro Brazao. On ove sezome ije nastupio u prvom timu, ali jeste prošle godine i igra u veznom rdu. Liverpulu će za potpis Brazaua konkurencija biti PSŽ, Bajern i Sporting, ali "redsi" mladog igrača žele već ove zime.
Džejdon Braf ima samo 17 godina i nekoliko treninga sa prvom ekipom Mančester sitija, ali "građani" su za njega odbili ponude četiri njemačka prvoligaša - Bajer, Lajpcig, Dormund i Menhengladbah. Umjesto boljih ponuda, Siti je odlučio da sa 17-godišnjim holandskim napadačem potpiše ugovor do ljeta 2022. godne, ne želeći d aponovi grešku kao sa Džejdonom Sančom, kojeg je olako prepustio Borusiji Dortmund.
Takumi Asano, napadač Partizana interesantan je moskovskoj Lokomotivi. Agent Japanca u "crno-bijelom" dresu, Nobuaki Tanabe potvrdio je ozbiljnost "željezničara" da angažuju Asana, koji je u avgustu iz Arsenala prešao u Partizan za milion eura. Prema Transfermarketu, objektivna cijena za transfer Asana je 1,7 milona eura. U srpskom prvesntvu Asano je u 15 nastupa postigao tri gola.
Milan je odredio cijenu za Lukasa Paketu. Zainteresovani klubovi moraju da plate "rosonerima" 35 miliona eura. Spekuliše se da PSŽ planira da igrača dovede u Francusku.
Lion želi mladog Brazilca Bruna Gimaraeša iz Atletiko Paranaensea.
Adama Diakhabi dolazi u Notingem forest na pozajmicu iz Hafdersfilda.
Mančester junajted je, navodno, spreman da ponudi 55 miliona eura na ljeto za vezistu Atletika Markosa Ljorentea, javljaju engleski mediji.
PSŽ je ozbiljno zainteresovan za Kalidua Kulibalija, defanzivca Napolija, kome nudi veliki 10,2 miliona eura po sezoni, javlja "Gazeta delo sport".
Everton bi mogao da pošalje ponudu Juventusu za Emrea Džana vrijednu 30 miliona eura.
Brazilac Renije danas puni 18 godina - stekli su se svi uslovi da se ozvaniči transfer u Real iz Flamenga za 30 miliona eura.
"Mundo deportivo" tvrdi da je Interov štoper Alesandro Bastoni (20) na meti Barselone.
Bastoni je još prije dvije godine doveden iz Atalante za 31 milion eura.

Prema navodima italijanskog Skaja, Juventus je spreman na spektakularan transfer – šampion Italije bi ponudio Federika Bernadeskija Barseloni u zamjenu za Ivana Rakitića.

Bonus video: