Pljevljaci uzalud čistili: Novi snijeg opet zatrpao teren

"Klub će preduzeti sve mjere kako bi obezbijedio uslove za odigravanje utakmica. Problem će biti ako teren zaledi u toku noći, a hladnoća je velika", kaže trener Rudara Miodrag Vukotić pred sjutrašnji meč protiv Petrovca
2 komentar(a)
Rudar, Foto: Rudar Fantazzi
Rudar, Foto: Rudar Fantazzi
Ažurirano: 27.02.2018. 16:47h

Sniježne padavine nanose velike probleme klubovima, pred sjutrašnje, 21. kolo Telekom 1. CFL.

Predsjednik Takmičarske komisije FSCG Božo Mićunović kazao je danas "Vijestima" da će se sjutrašnji mečevi igrati po planu - bez obzira na vremenske neprilike, te da su klubovi dužni da obezbijede uslove.

Najteže je Rudaru - snijeg u Pljevljima danas pada bez prestanka...

"Očistili smo teren i doveli ga u red, ali uzalud - novi snijeg je ponovo prekrio travu", kazao je trener Pljevljaka Miodrag Vukotić pred sjutrašnji meč sa Petrovcem, koji počinje u 14 sati.

U Rudaru će opet morati da čiste teren, a ako sjutra ne bude novog snijega, meč bi mogao da se igra.

Nije, ipak, sve tako jednostavno...

"Trenutno nema uslova za odigravanje utakmice, vidjećemo kakva će situacija biti sjutra. Klub će, u svakom slučaju, preduzeti sve mjere kako bi obezbijedio da uslovi budu što bolji. Problem će biti ako teren zaledi u toku noći, a hladnoća je velika", dodaje Vukotić.

Njegov tim igra vrlo važnu utakmicu, nakon poraza od Grblja u prošlom kolu, i to u specifičnim okolnostima...

"Najteže nam je od svih klubova, već desetak dana smo bez pravog treninga. Uslovi za rad po ovakvom vremenu u Pljevljima su vrlo su teški, ali valjda će i to proći i valjda ćemo se vratiti u normalan ritam", kaže trener Rudara.

Pljevljaci su 7. na tabeli nakon 20 kola, na granici zone baraža...

"Ništa nije izgubljeno, 16 kola je do kraja, u opticaju je 48 bodova. Mnogo smo novih igrača doveli u zimskom prelaznom roku, ali ne sve prvog dana priprema, dolazili su jedan po jedan, a trojica su stigla posljednjeg dana. Treba vremena da se svi uklope na pravi način. Nadam se da ćemo uz sve to imati malo sreće, barem onoliko koliko nismo imali u prvom kolu nastavka u Grblju", zaključio je Vukotić.

Bonus video: