Najgori "đavoli" u ovom vijeku, djecu stid da nose dresove u školi

Mančester junajted nikada u ovom vijeku nije imao manje od 40 bodova nakon 24. kola, sada tek 34
3227 pregleda 0 komentar(a)
Džejms i Solskjer, Foto: Jon Super, Jon Super
Džejms i Solskjer, Foto: Jon Super, Jon Super

Mančester junajted godinama već nije ni sjenka svjetskog velikana. Ipak, nakon poraza do Barnlija, utisak je da su "đavoli" u velikom nokdaunu.

To vide navijači, pa na pet minuta do kraja domaće utakmice čak je 70 odsto gledalaca na tradicionalno ispunjenom Old Trafordu napustilo svoja mjesta.

Vide to i bivše ikone kluba, koje ne kriju da ih je stid.

"Sjedim u studiu i gledam moj klub sa stidom od dešavanja na terenu. Zar je za ove igrače klub potrođio 600 miliona funti. Prosto ne razumijem šta se događa i šta će biti sa klubom, ne vidim da postoji strategija izlaska na put. Ljudi iz uprave moraju imati strategiju razvoja, a ja ne vidim da je imaju", kritikovao je sjajni defanzivac iz ere ser Aleksa Fergusona Rio Ferdinand.

A Barnli je prvi put pokorio Old Traford od 1962. godine, a nikada od 1921. nije to uradio bez primljenog gola. "ĐavolI" u ovom vijeku nikada nisu imali manje osvojenih bodova nakon 24. kola,. svega 34, dok su prošle godine bili na 45 bodova.

"Ko uopšte bira i dovodi igrače, toliko potrošenog novca a najbolji u ekipi su igrači iz našeg podmlatka. To je pokazatelj koji govori kako se neplanski i loše radi. A platiće klub, jer engleski školarci neće htjeti dresove našeg kluba da nose u školi. nakon ovakvih igara neće dolaziti na naše mečeve i neće navijati za klub", grmio je Ferdinand.

No, nisu svi nezadovoljni takvim raspletom. Naročito nisu bivši igrači Liverpula, jer su "redsi" opet najtrofejniji klub na Ostrvu.

"Sada i niko više ne zna šta znači biti igrač Mančester junajteda. Neprepoznatljivi su, a što je najbolnije po njih, u tu ekipu su uložili 100 miliona funti više nego LIverpul. I opet će morati da kupe nekog igrača za 40 miliona i imaće i pored toga najgoru ekipu u istoriji", kazao je Piter Krauč.

Liverpul ima 30 bodova više dd Juanjteda, i uz to dvije utakmice manje!

Bonus video: