Čelsi lako sa Halom, Bilić bez milosti prema bivšem klubu, Totenhem mora na popravni

U prvom meču današnjeg programa Lester slavio na gostovanju Brentfordu - 0:1
2611 pregleda 0 komentar(a)
Slavlje fudbalera Lestera nakon Ihenačovog gola, Foto: Beta/AP
Slavlje fudbalera Lestera nakon Ihenačovog gola, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 25.01.2020. 20:23h

Fudbaleri Čelsija savladali su u gostima Hal (1:2) u četvrtom kolu FA kupa.

"Plavci" su poveli poslije šest minuta golom Bačuaija, da bi vođstvo udvostručio Tomori. Konačan rezultat postavio je Grosicki.

Poslije dvije godine Slaven Bilić vratio se na "Olimpijski stadion u Londonu", ali nije imao milosti prema klubu u kojem je proveo jedan dio igračke i trenerske karijere - VBA je danas savladao Vest Hem (0:1), eliminisao ga iz FA kupa i produbio krizu kluba iz Londona.

Jedini gol na meču postigao je Konor Tausend u devetom minutu.

Vest Hem je od 72. minuta imao igrača više, budući da je Semi Adžai dobio drugi žuti karton.

A Totenhem će, ipak, morati da odigra ponovljeni meč sa Sautemptonom, jer je duel na "Sent Merisu" završen 1:1. "Pijevci" su vodili od 58. minuta golom Sona, a konačan rezultat postavio je Bufal tri minuta prije kraja meča

U još jednom duelu premijerligaša, Norič je golovima Hanlija i Drmića eliminisao Barnli (1:2). Strijelac za Barnli bio je Piters.

Šefild junajted je slavio na teškom gostovanju Milvolu - 0:2. Strijelci za "oštrice" bili su Bešić i Norvud.

Porsmut je savladao Barnsli - 4:2.

U mečevima Redinga i Kardifa (1:1), Njukasla i Oksforda (0:0), te Koventrija i Birmingema (0:0) nije bilo pobjednika, pa će se odigrati ponovljeni mečevi ne terenima ekipa, koje su danas gostovale.

U prvom meču današnjeg programa Lester je slavio na gostovanju Brentfordu 1:0, a jedini gol postigao je Keleči Ihenačo u četvrtom minutu.

U timu Lestera nije bilo povrijeđenog Džejmija Vardija, a menadžer Brendan Rodžers iskoristio je ovaj meč da izvede kombinovani sastav.

Isti potez napravio je i menadžer Brentforda, Tomas Frenk. "Pčelice" su nastupile bez glavnih igrača, a očigledno je da su ambicije kluba usmjerene na borbu za ulazak u Premijer ligu, gdje su posljednji put igrali prije Drugog svjetskog rata.

Bonus video: