LIVE BLOG Transferi uživo: Pjontek vaga između Čelsija i Totenhema, Flamengo otkupio Gabigola, Inter čeka Eriksena

Pratite sa nama dešavanja u zimskom prelaznom roku
6474 pregleda 0 komentar(a)
Kristijan Eriksen, Foto: PA Wire, PA Wire
Kristijan Eriksen, Foto: PA Wire, PA Wire
Ažurirano: 26.01.2020. 21:30h

Prvog dana 2020. godine počeo je zimski prelazni rok, a vi svakodnevno na našem portalu pratite dešavanja sa zimske fudbalske pijace.

Agenti koji vode karijeru napadača Milana Kšištofa Pjonteka, ponudili su njegove usluge Čelsiju, javio je italijanski novinar Nikolo Skira.
Pjontek se pominje kao pojačanje Totenhema, pošto je poljski napadač u Milanu izgubio status prvotimca. Sa druge strane. Čelsiju treba napadač jer je Olivije Žiru blizu prelasku u Inter.
Monako je dogovorio uslove ugovora sa 19-godišnjim ofanzivnim vezistom Bordoa, Orelanom Čuamenijem, ali traju pregovori sa Bordoom oko obeštećenja. "Žirondinci" traže 20 miliona eura, za igrača koji je prošle godine bio meta interesovanja Bajerna i Intera.
Edinson Kavani je prošao medicinske preglede u Atletiku saznaje "Foot Mercato", ali sjajnog urugvajskog napadača koče pregovori dva kluba. "Kolćonerosi" PSŽ-u nude 15 miliona i tri miliona u vidu bonusa, dok "sveci" uporno traže 20 miliona eura obeštećenja.
Lion i Lajpcig žele Njemca iz Atalante Robina Gosensa, i skauti tih klubova posmatrali su zbog njega pobjedu ekipe iz Bergama u Torinu 7:0.
Iako defanzivac, Gosens je postigao gol, a Atalanta ga neće dati do ljeta i iznosa manjeg od 30 miliona eura.
Gosens je prije dvije godine u Atalantu došao iz Heraklesa za svega milion eura! Pve sezone u 18 utakmica Serije A postigao je čak sedam golova.
Iako je pri dolasku najavio da ima dobar tim i da neće kupovati, Žoze Murinjo je prinuđen zbnog povreda i odlaska Eriksena. Na meti Totenhema je 22-godišnji vezista PSV-a, Steven Bergvejn. On nije u zapisniku za današnju utakmicu "filipsovaca", a "De Telegraaf" saznaje da mladi vezista želi kod Murinja. On je u holandskoj najjačoj ligi ove sezone nastupio 16 puta i postigao je pet golova.
Mladi napadač Barselone Karles Peres dolazi u Romu.
Riječ je o pozajmici do kraja sezone, sa otkupom ugovor za 12-13 miliona eura.
Peres ima 21 godinu, odigrao je deset mečeva u La Ligi ove sezone, uz jedan gol.
Poljski vezista Rafal Kurzava napustio je Amijen i otišao u danski Esbjeg na pozamicu do kraja sezone.
Transfer Emrea Džana iz Juventusa u Borusiju Dortmund je blizu realizacije i očekuje se da naredne nedjelje bude finalizovan. Pregovori dva kluba su u poodmakloj fazi, a očekuje se da "milioneri" za ovaj posao izdvoje 30 miliona eura.
Direktor Intera, Bepe Marota kazao je da će transfer Kristijana Eriksena uskor biti realizovan.

“Ne krijemo se, svi znate da jedno vrijeme pregovaramo sa Totenhemom. Ugovor mu ističe na kraju sezone i vodimo razgovore oko tih šest mjeseci", rekao je jutros Marota.

Kšištof Pjontek nije igrao ni minut na posljednja tri meča za Milan, a italijanski mediji javljaju da je ponovo došlo do kontakata sa Totenhemom oko pozajmice.
Još pet dana je do kraja prelaznog roka.
Gabigol ostaje u Flamengu. Brazilski klub otkupio je ugovor igrača, koji je bio na pozajmici za 18 miliona eura od Intera. "Neroazuri" će doiti i 20 odsto od naredne prodaje. Igrač će potpisati ugovor do 2024, a po sezoni će zarađivati četiri miliona eura.
Roma se dogovorila sa Barsleonom oko pozajmice Karlosa Peresa. Odluka je sada na igraču, koji je bio u sastavu Barselone u Kupu Kralja protiv Ibice.
Bivši fudbaler Sutjeske, Nikola Stijepović novi je igrač Rudara. Stijepović dolazi iz albanskog Kastriotija. Igra na poziciji lijevog beka, a u krijeri je nasupao i za gruzijski Torpedo.
Brazilski fudbaler Pablo Mari doputovao je u London, gdje će odraditi ljekarske preglede i potpisati ugovor sa Arsenalom. On dolazi iz Flamenga i igra na poziciji štopera. Mari dolazi na pozajmicu do kraja sezone sa pravom otkupa ugovora.
Derbi, Fulam, Midlzbro i Hadersfild zainteresovani su za igrača Totenhema Kameruna Kartera Vikersa.

Bonus video: