Barski drugoligaš želi stabilizaciju, Sarić: Ako se ukaže šansa za nešto više...

Barani su prije dvije sedmice počeli pripreme za nastavak sezone, a slijede i ozbiljne provjere - već u četvrtak, 30. januara, na Topolici gostuje prvoligaški lider, ekipa Budućnosti
1830 pregleda 0 komentar(a)
Obren Sarić sa stručnim štabom Mornara, Foto: Sport.barinfo.me
Obren Sarić sa stručnim štabom Mornara, Foto: Sport.barinfo.me

Nakon što su prvu polusezonu u Drugoj ligi završili na 7. poziciji, ali uz podjednaku udaljenost od ekipa koje se bore za baraž za ulazak u elitu i izbjegavanje baraža za ispadanje, fudbaleri Mornara imaju samo jedan cilj na proljeće - sigurno očuvanje drugoligaškog statusa.

Ovo je i godina stablizacije Barana, nakon prošlogodišnjeg ispadanja iz elite, velikih problema koje je klub imao na svim nivoima...

"Jesenas smo osvojili 23 boda i na neki način se nalazimo u komotnoj situaciji. Osnovni cilj jeste očuvanje drugoligaškog statusa. Ipak, ako se ukaže prilika za nešto više, nastojaćmo da je iskoristimo", kazao je trener Mornara Obren Sarić.

Barani su prije dvije sedmice počeli pripreme za nastavak sezone, a slijede i ozbiljne provjere - već u četvrtak, 30. januara, na Topolici gostuje prvoligaški lider, ekipa Budućnosti. Meč počinje u 13.30 sati.

Zakazani su potom i prijateljski mečeki protiv Arsenala, Polet starsa, Sutjeske, Dečića i Bokelja.

Bonus video: