Pribojavali se Brazilaca, presudili im Jermeni

Futsal reprezentacija Crne Gore izgubila sa 3:1 od Jermenije, u možda odlučujućem duelu preliminarne runde kvalifikacija za EP
1363 pregleda 0 komentar(a)
Futsal reprezentacija Crne Gore, Foto: FSCG
Futsal reprezentacija Crne Gore, Foto: FSCG

Pribojavali su se nekoliko naturalizovanih Brazilaca u timu, na kraju su im presudili "pravi" Jermeni - Magarjan, Mashumjan i Aslanian kumovali su porazu futsal reprezentacije Crne Gore od Jermenije, u 2. kolu turnira preliminarne runde kvalifikacija za EP.

Jermenija je slavila 3:1 i dovela izabranike Sveta Ljesara na ivicu eliminacije - potrebna je, naime, pobjeda, ili makar remi, u posljednjem kolu protiv domaćina i prvog favorita, Belgije, da bi se sačuvale šanse za prolaz.

Jermeni su vodili 2:0, Marko Spasojević je smanjio deset minuta prije kraja, ali je protivnik u pretposljednjem minutu dao još jedan gol.

"Izgubili smo utakmicu u kojoj smo bili bolji rival, u kojoj je golman Jermenije bio najbolji igrač na terenu. Golove smo primili nakon naših velikih grešaka. Preostaje nam utakmica sa Belgijom, u kojoj ćemo dati sve od sebe da dođemo do povoljnog rezultata", istakao je selektor Ljesar.

Duel sa Belgijom, koja je u 1. kolu dobila Jermeniju 5:2, igra se u subotu u 17:30 časova.

Crna Gora je u prvom kolu savladala Škotsku sa 9:2.

Pobjednici grupa izboriće direktan plasman u grupnu fazu kvalifikacija, dok će devet drugoplasiranih i pet najboljih trećeplasiranih dobiti mogućnost da se kroz baraž nađu u sljedećoj rundi kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Bonus video: