Zvezdan Milošević doveo napadača iz Grčke: Moraitis u Budućnosti

"Radio sam ljetos s njim i bio je po mom ukusu, kao karakter i kao igrač", kazao je Milošević za Moraitisa
4576 pregleda 0 komentar(a)
Panajotis Moraitis, Foto: Sporttime.gr
Panajotis Moraitis, Foto: Sporttime.gr

Panajotis Moraitis, napadač iz Grčke koji će sjutra napuniti 23 godine, novi je napadač Budućnosti.

Doveo ga je Zvezdan Milošević, sportski direktor Podgoričana, koji mu je ljetos bio trener u Panahaikiju, u Super ligi 2 (Druga liga Grčke).

"Moraitis je igrač koji je nastupao za sve mlađe selekcije Grčke, igrao je i za mladu reprezentaciju na tri meča, postigao je jedan gol. Malo je stagnirao, pošto je bio veliki talenat. Radio sam ljetos s njim i bio je po mom ukusu, kao karakter i kao igrač. Napadač, mislim da će odgovarati našem stilu igre", kazao je Zvezdan Milošević.

Osim Moraitisa, Budućnost je dovela štopera Vladana Adžića, bekove Perišu Pešukića i Nikolu Vukajlovića, kao i ofanzivnog vezistu Vasilija Kalezića.

"Mislim da je to otprilike to što se tiče prelaznog roka, mada nije isključeno da se još nešto desi do kraja", dodao je Milošević.

Budućnost su ove zime napustili defanzivci Slavko Damjanović, Dejan Boljević i Bojan Roganović, vezisti Miloš Mijić i Dušan Bakić, kao i napadač Mihailo Perović.

"Plavi" ulaze u drugi dio sezone sa osam bodova više od Sutjeske i kao veliki favoriti za titulu, a igraće i u polufinalu Kupa.

Bonus video: