MLADA ZVIJEZDA RAZOČARANA

Nevolje u raju: Mbape ljut zbog zamjene, ponovo se sukobio sa Tuhelom

"Ono što se desilo nije lijepo. Ipak, nijesmo jedini klub u kome su prisutne ovakve reakcije", objasnio je Tuhel nakon meča.
5089 pregleda 1 komentar(a)
Mbape i Tuhel, Foto: Printscreen
Mbape i Tuhel, Foto: Printscreen
Ažurirano: 02.02.2020. 09:31h

Nevolje u Parizu - fudbaleri PSŽ-a savladali su juče Monpelje 5:0 u 22 kolu francuske Lige 1, a meč je obilježio incident u kojem je glavnu ulogu imao Kilijan Mbape.

Igrao se 68. minut, PSŽ je već vodio 5:0, a trener "svetaca" Tomas Tuhel odlučio je da odmori Mbapea i zamijeni ga.

Taj potez nije se dopao mladom fudbaleru - po izlasku sa terena - dok je Tuhel pokušao nešto da mu objasni - Mbape se opirao i pokušao da odgurne trenera. Ljutito je krenuo ka klupi i odbio da uzme jaknu, koju mu je nudio ekonom.

"Ono što se desilo nije lijepo. Ipak, nijesmo jedini klub u kome su prisutne ovakve reakcije", objasnio je Tuhel nakon meča.

O eventualnoj kazni odlućiće danas.

„Ne znam, odlučuću u nedelju. Moram prvo dobro da se naspavam. Kao što je planirano, trening je u 11 časova, a u 10.00 ćemo o utakmici sa Monpeljeom pričati svi zajedno. Još nijesam odlučio da li ću se baviti ovim slučajem. Na kraju krajeva, da li ću ga riješiti individualnim razgovorom sa Kilijanom ili će biti uključen cijeli tim zavisi od toga hoću li se naspavati“, rekao je Tuhel.

Inače, ovo nije prvi put da je Mbape ljut na Tuhela zbog izmjene. Slična situacija bila je sedmog decembra, ali izgleda razgovori sa mladom zvijezdom nijesu pomogli.

Preporučujemo za Vas