Anri: Ja umjesto Vengera? Možda jednog dana...

"Arsenalu treba mlad trener i svježa krv. Jedan takav upravo sjedi pored mene", rekao je juče poslije finala bivši engleski reprezentativac Džejmi Rednap u studiju Skaj sporta dok je bio u društvu Anrija
128 pregleda 0 komentar(a)
Tijeri Anri, Foto: Beta/AP
Tijeri Anri, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 26.02.2018. 18:14h

Tijeri Anri menadžer Arsenala? Navijači "tobdžija" vjerovatno ne bi imali ništa protiv.

Nakon poraza "tobdžija" u finalu Liga kupa od Mančester sitija (3:0) po ko zna koji put se polemiše o tome da li vrijeme Arsena Vengera prošlo i šta još treba da se dogodi pa da napusti londonski klub.

"Arsenalu treba mlad trener i svježa krv. Jedan takav upravo sjedi pored mene", rekao je juče poslije finala bivši engleski reprezentativac Džejmi Rednap u studiju Skaj sporta dok je bio u društvu Anrija.

Francuz je trenutno asistente Robertu Martinesu na klupi Belgije, a o Arsenalu je pričao s emocijama.

"Arsenal je klub koji nosim u srcu. Naravno da bih volio da budem jednog dana menadžer tog kluba, ali o tome ne želim da pričam. Imam ogromno poštovanje prema Vengeru i za sve ono što je uradio s Arsenalom", rekao je Anri i dodao:

"Trenutno sam zauzet s Belgijom, a iskreno i ne znam da li sam spreman da vodim takav klub. Možda jednog dana budem dobar trener, možda za godinu, dvije... Ali, još učim ovaj posao i nema smisla da pričam", istakao je Anri.

Anri je vjerovatno želja navijača, ali u ovom trenutku se čak i ne pominje kao kandidat da naslijedi Vengera.

Engleski mediji spekulišu s nekoliko imena, među kojima dominiraju Karlo Anćeloti, Masimilijano Alegri, Leonardo Žardim, Dijego Simeone...

Bonus video: