Problemi u Barsi, Mesi i Abidal u klinču: Kaži na koga si mislio...

"Iskreno ne volim da radim ovo, ali mislim da svako mora da bude odgovoran za posao koji obavlja i da odgovara za odluke koje donese", napisao je Mesi na Instagramu
10920 pregleda 0 komentar(a)
Leo Mesi, Foto: AP
Leo Mesi, Foto: AP

Ne dešava se često da iz Barselone dolaze kontroverzne informacije i izjave, a posebno da Leo Mesi bude dio takvih priča.

To se dogodilo večeras, nakon što je u katalonskom "Sportu" objavljen intervju sportskog direktora Erika Abidala, koji je govorio o nedavnoj smjeni Ernesta Valverdea.

"Mnogi igrači nisu bili srećni, nisu trenirali dovoljno, a postojao je problem u internoj komunikaciji. Odnos između trenera i igrača je bio dobar, ali postojale su stvari koje sam ja, kao bivši fudbaler, mogao da osjeti. Rekao sam klubu - moramo da donesemo odluku", objasnio je Abidal kako je došlo do Valverdeove smjene.

Iznenada na njegove riječi reagovao je Mesi i to porukom na društvenim mrežama-

"Iskreno ne volim da radim ovo, ali mislim da svako mora da bude odgovoran za posao koji obavlja i da odgovara za odluke koje donese", napisao je Mesi na Instagramu.

"Igrači odgovaraju za ono što se događa na terenu, a mi smo prvi koji smo svjesni kada ne igramo dobro.

Oni ljudi koji su u sportskom sektoru takođe bi trebalo da budu odgovorni za svoje odluke.

I najzad, kada govoriš o igačima, trebalo bi da navedeš imena, jer u suportnom uprljaš imena svih i podstičeš glasine koje se šire, a koje nisu istinite", poentirao je Mesi.

Bonus video: