Ronaldo: Uvijek sam bio poseban, ali nisam vjerovao da ću pet puta biti najbolji

"Uvijek će biti onih koji me vole i onih koji me ne vole. To je cijena slave. Ja samo razmišljam o ljudima koji me podržavaju, o drugima ne", kazao je Ronaldo
0 komentar(a)
kristijano ronaldo, Foto: Reuters
kristijano ronaldo, Foto: Reuters
Ažurirano: 26.02.2018. 13:55h

Kristijano Ronado je u intervjuu za brazilske medije rekao da je svjestan da njegova popularnost ima i drugu stranu, ali da se ne obazire na one koji ga ne vole i bezrazložno kritikuju.

"Uvijek će biti onih koji me vole i onih koji me ne vole. To je cijena slave. Ja samo razmišljam o ljudima koji me podržavaju, o drugima ne", kazao je Ronaldo.

Ponovio je da je uvijek znao da će napraviti velike stvari u fudbalu, ali priznao da nije očekivao da će imati "baš ovakvu karijeru".

"Od početka sam bio poseban, bolji od ostalih. Radio sam stvari koje drugi nisu mogli. Kada sam došao u Junajted postao sam svjestan da mogu da budem najbiolji na svijetu, ali nisam razmišljao da ću imati pet Zlatnih lopti. To je veliko dostignuće", kazao je golgeter Reala.

Od velikih trofeja nedostaje mu samo - Svjetsko prvenstvo. Portugal u Rusiju dolazi kao šampion Evrope.

"Nismo favoriti. Ima boljih od nas - Brazil, Njemačka, Španija... Ali, sve je moguće. Moramo da idemo korak po korak, prvi cilj je da prođemo grupu", kazao je Ronaldo.

Bonus video: