Sutjeska - Galatasaraj - Honved: Nikšićani misle na budućnost

Odlučeno je i da se realizuje projekat izgradnje balon sale sa kojom će, uz izgradnju nove zapadne tribine, biti zaokružen investicioni ciklus i “stvoreni svi neophodni uslovi za nesmetan rad i funskionisanje kluba, pogotovu u zimskom periodu, kada je klub zbog loših vremenskih uslova imao poteškoće u organizaciji treninga svih selekcija”
3194 pregleda 0 komentar(a)
Fudbaleri Sutjeske, Foto: Savo PRELEVIC
Fudbaleri Sutjeske, Foto: Savo PRELEVIC

Članovi Skupštine i UO FK Sutjeska ocijenili su na jučerašnjim sjednicama da je klub uspješno predstavljao Nikšić na domaćoj i međunarodnoj sceni, ali su naglasili da je potrebno “učiniti dodatne napore kako bi se obezbijedila finansijska stabilnost i u narednom periodu, te stvorili svi neophodni preduslovi za postizanje dobrih rezultata u kontinuitetu”.

Sa takmičarskog aspekta, biće napravljeni važni koraci time što je u pripremi saradnja sa turskim Galatasarajem i mađarskim Honvedom

“Donešena je odluka da se pomenuti predlozi saradnje prihvate i da se pristupi njihovoj realizaciji, a sve u cilju afirmacije i edukacije mladih igrača i stručnog kadra, uz konstataciju da bi saradnja sa ovim klubovima mogla pomoći da se i organizacija kluba podigne na viši nivo”, stoji u saopštenju FK Sutjeska.

Odlučeno je i da se realizuje projekat izgradnje balon sale sa kojom će, uz izgradnju nove zapadne tribine, biti zaokružen investicioni ciklus i “stvoreni svi neophodni uslovi za nesmetan rad i funskionisanje kluba, pogotovu u zimskom periodu, kada je klub zbog loših vremenskih uslova imao poteškoće u organizaciji treninga svih selekcija”.

Skupština kluba je donijela odluku o izmjeni Statuta u dijelu koji se odnosi na broj članova Upravnog odbora, pa je odlučeno da Upravni odbor u narednom periodu čini sedam, umjesto dosadašnjih pet članova, uz obrazloženje da će UO sa većim brojem članova bolje i kvalitetnije rješavati probleme i izazove sa kojima će se klub susretati u narednom periodu.

Umjesto Milana Nikčevića, za novog člana UO izabran je Igor Noveljić. Za članove Upravnog odbora izabrani su i Vladan Joković i Branko Mićković.

Bonus video: