Verner: Uštinem se da vidim je li ovo istina

Liverpul je u seriji od 42 utakmice bez poraza u Premijer ligi i blizu je rekorda koji sa 49 drži slavna generacija Arsenala, Nepobjedivi
2181 pregleda 0 komentar(a)
Tom Verner, Foto: Liverpoolfc.com
Tom Verner, Foto: Liverpoolfc.com

Na 13 kola do kraja Premijer lige, Liverpul ima čak 22 boda više od najbližeg pratioca Mančester sitija. Ima nestvaran skor od 24 pobjede i remija, pa bi bilo čudo da poslije 30 godina ne postane šampion Engleske.

Predsjednik „redsa” Tom Verner iskreno kaže da ponekad mora da se uštine, da bi povjerovao kakve je standarde postavio tim Jirgena Klopa.

- Često se uštinem, ali još nismo završili posao. Govorim svima da moramo da čuvamo ovaj niz, jer ne vjerujem da će se to uskoro ponoviti - rekao je Verner.

Liverpul je u seriji od 42 utakmice bez poraza u Premijer ligi i blizu je rekorda koji sa 49 drži slavna generacija Arsenala, Nepobjedivi.

Titula je na pragu „Enfilda”, ali američki biznismen se ne opušta.

- Nivo kvaliteta u ovoj ligi je visok i stalno misliš da ćeš imati loš dan, ali to se još nije dogodilo. To je velika zasluga Jirgena, jer tim igra vrhunski svake sedmice. Ali, kao što je on i rekao, još nismo završili posao, još ništa nismo postigli. Biće vremena da u ovome uživamo na kraju sezone - poručio je Verner.

Bonus video: