POLA MILIONA EURA PLUS 20 ODSTO OD NAREDNOG TRANSFERA

Gotovo je: Budućnost prodala Milića Dinamu, ugovor na pet godina i pozajmica do ljeta!

Stefan Milić će potpisati petogodišnji ugovor za Dinamo, ali će ostati u Budućnosti do kraja ljeta, kao pozajmljen igrač
22163 pregleda 13 komentar(a)
Stefan Milić, Foto: Savo Prelević
Stefan Milić, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 13.02.2020. 22:58h

Sve je gotovo, Budućnost je prodala 19-godišnjeg kapitena Stefana Milića Dinamu iz Zagreba, saznaju "Vijesti".

Sportski direktor "modrih" Zoran Mamić večeras je u Podgorici sa čelnicima Budućnosti utanačio sve detalje.

A oni glase - pola miliona eura, koliko će hrvatski prvak uplatiti na račun podgoričkog kluba kao obeštećenje, plus, možda još značajnije - 20 odsto od narednog transfera.

Stefan Milić će potpisati petogodišnji ugovor za Dinamo, ali će ostati u Budućnosti do kraja ljeta, kao pozajmljen igrač.

Ova posljednja opcija najviše je odgovarala ljudima iz podgoričkog kluba, jer nisu željeli da se odmah odreknu Milića, u jeku borbe za titulu, a i potreban im je barem jedan standardan igrač u timu koji ima manje od 21 godinu.

Za Stefana Milića je bio zainteresovan i Red Bul Salcburg, pisali smo o ponudi od 800 hiljada eura, ali na kraju nije ni došlo do pregovora, a i pitanje je da li bi Austrijanci bili spremni da ustupe talentovanog defanzivca do ljeta, pitanje je da li bi bili spremni i da izdvoje 20 odsto od narednog transfera.

Budućnost bi, dakle, mogla još puno da zaradi u budućnosti, ako se Milić dokaže na "Maksimiru" - poznato je, naime, kakav je majstor prodaje Zdravko Mamić.

Preporučujemo za Vas