Klop: Još nije donijeta odluka o nastupu Salaha na OI

Olimpijske ekipe sastavljene su od igrača uzrasta do 23 godine, ali selektor ima pravo da pozove trojicu seniora, pa bi selektor Egipta Šavki Garib želio da ima Salaha u timu
1591 pregleda 0 komentar(a)
Mohamed Salah, Foto: Reuters, Reuters
Mohamed Salah, Foto: Reuters, Reuters

Trener fudbalera Liverpula Jirgen Klop rekao je danas da još nije donijeta odluka o eventualnom nastupu Mohameda Salaha na Olimpijskim igrama u Tokiju.

"Da li želim da izgubim igrača tokom priprema? Naravno da ne, ali moramo da razmotrimo dosta stvari. Trebaju nam dodatne informacije. Kako bi to izgledalo? Kada će početi pripreme? Niko nas do sada nije kontaktirao. Dakle, odluka još nije donijeta, vidjećemo", rekao je Klop, prenose britanski mediji.

Olimpijske ekipe sastavljene su od igrača uzrasta do 23 godine, ali selektor ima pravo da pozove trojicu seniora, pa bi selektor Egipta Šavki Garib želio da ima Salaha u timu.

Salah bi propustio početak Premijer lige, ako bude u sastavu za turnir u Tokiju, čije je finale na programu osmog avgusta.

Garib je uvrstio Salaha na spisak 50 igrača za Olimpijske igre, koje počinju 24. jula. Konačan spisak od 18 igrača mora da pošalje u junu.

Bonus video: