Predsjednik Atletika: Enfild je veoma star stadion i ne bi prošao inspekciju UEFA

Ukoliko bi morao da prođe inspekciju, mislim da taj stadion ne bi ispunio sve uslove", rekao je Serezo, čiji su se fudbaleri prije dvije sezone preselili sa starog "Vinsente Kalderona" na novi - super moderni stadion
3060 pregleda 0 komentar(a)
"Enfild", Foto: Liverpool
"Enfild", Foto: Liverpool

Fudbaleri Atletiko Madrida sinoć su napravili veliko iznenađenje. Na "Vandi Metropilitano" stadionu savladali su Liverpul sa 1:0, ali pravi izazov ih tek očekuje u revanš meču 11. marta na kultnom "Enfildu".

Predsjednik "jorgandžija" Enriko Serezo dodatno je podgrijao atmosferu pred revanš meč rekavši da je stadion "redsa" poprilično star.

"Enfild je sjajan stadion, ali poprilčično star. Ukoliko bi morao da prođe inspekciju, mislim da taj stadion ne bi ispunio sve uslove", rekao je Serezo, čiji su se fudbaleri prije dvije sezone preselili sa starog "Vinsente Kalderona" na novi - super moderni stadion.

Predsjednik Madriđana komentarisao je i status Dijega Simeona, kojem se tokom sezone drmala klupa.

"Mi imamo odličnog trenera koji će još dugo biti sa nama. Takođe imamo i odličan tim. Mediju su prošlih nedjela pričali za naš tim da je mrtav, ali smo nakon ove pobjede poprilično živi. Liverpul je imao 30 utakmica bez poraza, pričali su za njih da su najbolji tim svijeta, a mi smo ih pobijedili, međutim slavićemo tek nakon druge utakmice" zaključio je Serezo.

Bonus video: