Humana strana ser Aleksa - posjetio navijača Junajteda na samrti

Čim su mu prijatelji Demijena Niksona rekli zbog čega su ga zaustavili, Aleks Ferguson je odmah otišao u njegovu sobu
2879 pregleda 0 komentar(a)
Demijen Nikson i Aleks Ferguson, Foto: BBC
Demijen Nikson i Aleks Ferguson, Foto: BBC

Čovjek koji umire od neizlječivog kancera imao je nezaboravan susret sa svojim fudbalskim idolom.

Demijen Nikson (32), koji cijelog života navija za Mančester junajted, bio je u svojoj sobi u „Vitenšou bolnici”, kada je u nju ušetao ser Aleks Ferguson.

Legendarni menadžer „crvenih đavola” je 11. februara bio u bolnici u posjeti prijatelju, kada su ga opazili prijatelji Niksona, kojem je kancer metastazirao na kosti, jetru i limfne čvorove.

Čim su mu rekli zbog čega su ga zaustavili, ser Aleks je odmah otišao u njegovu sobu.

- Kada su mu kazali kakva je situacija, Fergi je samo pitao gdje je odmah otišao u Demijenovu sobu. Demijenova reakcija je bila nevjerovatna - rekla je Samanta.

Nekoliko dana nakon što je saznao dijagnozu, Nikson je zaprosio Samantu, sa kojom je u vezi 10 godina. Vjenčali su se 13. februara i, nažalost, već spremaju planove za sahranu.

- Demijen bi volio da njegova sahrana oslika ljubav koju osjeća za klub i želi da svako nosi dres Mančester junajteda ili odjeću crvene boje. Ja sam već uzela dres sa Demijenovim imenom i brojem 23, koji mu je srećan. Želi i veliki vijenac sa logom kluba - rekla je Samanta.

Navijači Junajteda su otvorili stranicu za pomoć, na kojoj skupljaju novac za sahranu i pomoć Demijenovoj porodici nakon smrti. Za sada su skupili preko 20.000 funti.

Bonus video: