Vešović igrač kola u Poljskoj: Imamo ekipu koja može mnogo toga da ostvari

"Imamo armiju navijača i tradiciju koju moramo da nastavimo. Prošle sezone nijesmo osvojili titulu, sada to moramo da promijenimo i vratimo se normalan kolosjek. A to znači - trofeji"
2184 pregleda 0 komentar(a)
Marko Vešović
Marko Vešović
Ažurirano: 26.02.2020. 09:29h

Prethodni vikend u Poljskoj Ekstraklasi protekao je u znaku Marka Vešovića - crnogorski reorezentativac postigao je vodeći gol za Legiju u ubjedljivoj pobjedi nad Jagielonijem (4:0) i proglašen je za igrača kola.

Legija je nakon trijumfa ostala usamljena na čelu tabele - tim iz Varšave ima tri boda više od drugoplasiranog Pjasta, kojeg dočekuje u narednom kolu. Prije početka sezone Vešović je najavljivao titulu.

"I dalje tako mislim. Ne mogu da zamislim drugačiji rasplet. Poštujem ostale timove, ali u ovom trenutku imamo ekipu, koja može mnogo toga da ostvari. Imamo armiju navijača i tradiciju koju moramo da nastavimo. Prošle sezone nijesmo osvojili titulu, sada to moramo da promijenimo i vratimo se normalan kolosjek. A to znači - trofeji. Imamo nekoliko rivala, ali sve od nas zavisi", pričao je Vešović za sajt legia.net.

On je je u Legiju stigao u januaru 2018. i sa klubom te sezone osvojio duplu krunu.

"I dalje se sjećam atmosfere sa "Nacionalnog stadiona". Poslije toga govorili smo jedni drugima da želimo da se to ponovi. Bila bi to sjajna stvar za mene."

Pričao je i o Crnoj Gori. Novinare je zanimalo da li bi preopručio Crnu Goru kao destinaciju za odmor.

"Crna Gora je mala zemlja, ali imamo more, plaže, planine, nacionalne parkove. Mnogo je investirano u infrastrukturu, zaista je lijepo", priča Vešović.

Prije Legije, Vešović je igrao za Budućnost, Mladost, Crvenu zvezdu, Torino i Rijeku.

Bonus video: